Notaris Stiens

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Stiens?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Stiens verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Stiens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Notaris Stiens gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Stiens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stiens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Engelum, Beetgumermolen en Finkum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Stiens

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Stiens kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Stiens vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Stiens kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Stiens vinden

In ieder geval al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Stiens? Het is niet altijd eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze tocht zullen wij er altijd voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Stiens. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als voorheen.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Stiens te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Stiens te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Stiens

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Stiens?

Het juiste notariskantoor in Stiens sluit nauwgezet aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Stiens is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Vaak heeft een notariskantoor in Stiens voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Stiens.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Stiens je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Stiens?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Stiens te vinden dat bij je past.

Stiens notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan vooral eens inspireren door in Stiens een notariskantoor te raadplegen. Ook het opstellen van een notarieel testament is iets wat men in Stiens via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift duidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het verbreken van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Stiens via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Stiens je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Stiens?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Stiens.

Kosten notaris Stiens

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Stiens stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opmaken van een testament. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Stiens kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Stiens

Nu notarissen uit Stiens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Stiens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Stiens

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je over het algemeen in contact komen met een notarispraktijk in Stiens die precies past bij je wensen. Als de opdracht begrijpelijk is, is het een stuk eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van raad? Of wil je bovendien een overeenkomst laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Stiens een normaal uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Stiens op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Stiens vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Stiens notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Mooi! Daar kunnen wij je immers uitstekend bij begeleiden! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Stiens een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door verschillende partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Stiens gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of bij een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Als je in Stiens een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en nu nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Stiens

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Stiens en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Stiens

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Stiens terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Stiens

Geen nummer, menselijke afhandeling

29 december 2021

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- René van der Linden

Gauw de goede prof gevonden

24 december 2021

Na de offertes direct de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Tessa de Groot

Snel geregeld

14 december 2021

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en vlot.Soepel en dus content.

- Tamara Groen

Zoals verwacht

7 december 2021

Aanbod was passend.

- Richard van de Brink

Uiteindelijk een samenlevingscontract

30 november 2021

Na jaren bijeen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Voelt wel prettig.

- Sharon Hoekstra

Prima!

26 november 2021

Na het selecteren van een notaris via notaris-kaart konden we rap antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Jolanda Schipper

Helemaal goed in orde

18 november 2021

Wilsbeschikking is buiten al teveel heisa geregeld. Begrijpelijke taal en lage tarieven. Perfect.

- Kelly van de Velde

Gehele zaak vakkundig begeleid

10 november 2021

Snelle en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Ilona de Lange

Echte expert in rechtsgebied

2 november 2021

Mijn notaris had overduidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Irene van Wijk

Uitgelichte notarissen uit Stiens

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/