Notaris Marssum

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Marssum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Marssum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Marssum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Marssum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Marssum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marssum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Beetgum, Beetgumermolen en Jellum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Marssum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Marssum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Marssum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Marssum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Marssum vinden

Wil je een deskundige notaris in Marssum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je immers eenvoudig bij notaris-kaart.nl. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Marssum die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Marssum in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Marssum meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Marssum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Marssum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter ook wanneer je een concern wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Marssum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Marssum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Marssum?

Het passende notariskantoor in Marssum sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Marssum is dat er meerdere notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Marssum voor verschillende disciplines notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Marssum.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Marssum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Marssum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Marssum te vinden dat bij je past.

Marssum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Marssum een notariskantoor te vinden voor deze klus. Evenals het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Marssum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een geldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt zeer goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het eindigen van een liefdesrelatie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Toch is het opheffen van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Marssum via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Marssum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Marssum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Marssum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Marssum

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Marssum dan is het slim om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat goede notaris kantoor in Marssum? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tariefstelling van een notaris kantoor in Marssum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Marssum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Marssum

Nu notarissen uit Marssum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Marssum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Marssum

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Marssum kunnen behoorlijk uiteen lopen om allerlei oorzaken. Er bestaat onderling behoorlijk wat onderscheid tussen de diverse notarispraktijken in Marssum. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Marssum die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Marssum die veel massiever is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Marssum te vinden is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Marssum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Marssum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Marssum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Hier kunnen wij je immers ideaal bij helpen! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Marssum aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoefte.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door sommige partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Marssum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis offertes op indien je in Marssum een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Marssum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Marssum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Marssum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Marssum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Marssum

Goed en snel geregeld

17 juli 2024

Testament is zonder al teveel heisa afgehandeld. Begrijpelijke taal en lage kosten. Uitstekend.

- Franciscus Schipper

Aanrader

9 juli 2024

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Willem Kuiper

Rap geregeld

2 juli 2024

Vanaf het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en snel.Rap en zonder moeilijk gedoe dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Jessica de Wit

Prima keuze

28 juni 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Natascha Peters

Prima begeleid van start tot einde proces

19 juni 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Monique Groen

Helemaal goed in orde

9 juni 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en daarom goed.

- Charlotte van Veen

Gepaste notariële assistentie

6 juni 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Pascal Hendriks

Merci

30 mei 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Yvonne Schipper

Vlug een deskundige professional

22 mei 2024

Na de offertes snel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Vincent Peters

Uitgelichte notarissen uit Marssum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Adema Gast Wierda Notarissen

Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
Nederland

058 215 1115
http://www.notarissen-nederland.nl/friesland/leeuwarden/adema-gast-wierda-notarissen-12.html