Notaris Beetgum

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Beetgum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Beetgum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Beetgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Beetgum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Beetgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beetgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Deinum, Marssum en Dronrijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Beetgum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Beetgum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Beetgum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Beetgum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Beetgum vinden

Wil je een professionele notaris in Beetgum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een competente notaris in Beetgum voor je klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Beetgum in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Beetgum regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Beetgum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Beetgum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Beetgum een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar tevens indien je een handelsbedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Beetgum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Beetgum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Beetgum?

Het kundige notariskantoor in Beetgum sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Beetgum is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Beetgum dan ook notarissen voor allerlei soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Beetgum.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een specifiek specialisme brengen. Toch zijn er verschillende denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Beetgum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Beetgum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Beetgum te vinden dat bij je past.

Beetgum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan zeker eens inspireren door in Beetgum een notariskantoor te raadplegen. In ieder geval het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Beetgum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een legaal document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het afbreken van een verbinding. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Beetgum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen indien een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Beetgum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Beetgum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Beetgum.

Notaris kosten Beetgum

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Beetgum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn talloze manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Beetgum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Beetgum

Nu notarissen uit Beetgum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Beetgum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Beetgum

Als je een goedkope notarispraktijk in Beetgum zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Beetgum. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je wens uitsluitend over het verwerven van hulp? Of wil je ook een overeenkomst laten opmaken? Middels hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Beetgum een normaal tarief van €150. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Beetgum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Beetgum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Beetgum notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Top! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Beetgum een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door verschillende partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Beetgum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op als je in Beetgum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog besluiten om een andere optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Beetgum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Beetgum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Beetgum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Beetgum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Beetgum

Content met afgeleverd werk

20 juli 2024

Eenvoudig tevreden met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Astrid Kok

Voortreffelijke keuze

10 juli 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Ruud Molenaar

Beter geprijsd dan verwacht

6 juli 2024

Onkosten vielen een stuk minder hoog uit dan ik dacht.

- Ruben van der Heijden

Merci

29 juni 2024

Merci voor alle assistentie en support!

- Nathalie Visser

Offerte was betaalbaar

16 juni 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Johannes de Jong

Merci

10 juni 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Martine Peters

Goedkoop is duurkoop

7 juni 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Petrus Martens

Notarieel gewoon top

29 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Laura Kramer

Ervaring met notariskantoor was super

21 mei 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Jacoba de Vries

Uitgelichte notarissen uit Beetgum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor mr. G.S. van der Hem

Sluytermanwei 25
9023 AB Jorwert
Nederland

058 251 9441
http://www.notarisvanderhem.nl/