Notaris Jellum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Jellum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Jellum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Jellum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Jellum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Jellum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jellum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Mantgum, Jorwert en Weidum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Jellum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Jellum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Jellum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Jellum kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Jellum vinden

Ben je zoekende naar een geschikte notaris in Jellum? Dan hebben we goed bericht voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een competente notaris. Wij hebben een royaal portefeuille en daarmee vind je binnen een paar momenten een handige notaris in Jellum voor je klus. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Jellum in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Jellum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Jellum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Jellum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Jellum een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook wanneer je een bedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Jellum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Jellum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Jellum?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Jellum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Jellum kan je onder andere helpen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Ook is een notariskantoor in Jellum de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van diverse notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Jellum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Jellum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Jellum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Jellum te vinden dat bij je past.

Jellum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Jellum naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een woonhuis. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. De notaris in Jellum weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Jellum een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Jellum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Jellum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Jellum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Jellum stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn talloze manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Jellum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Jellum

Nu notarissen uit Jellum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Jellum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Jellum

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Jellum kunnen flink uiteen lopen om verschillende aanleidingen. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat verschil onder de aparte notarispraktijken in Jellum. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Jellum die net begonnen is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder dan een notarispraktijk in Jellum die veel massiever is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Jellum te zoeken is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Tracht wel te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Jellum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Jellum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Jellum notarispraktijk offertes wilt opvragen? Fijn! Daar kunnen wij je immers ideaal bij bijstaan! Ons netwerk is immers best groot waardoor ook in Jellum een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Jellum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wanneer je in Jellum een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Later kun je over het algemeen nog een overige weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Jellum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Jellum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Jellum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Jellum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Jellum

Super!

23 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht gevonden. De verzoeken die we hadden werden vlot en duidelijk beantwoord.

- Marloes de Leeuw

Prima keuze

18 mei 2024

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Marieke Prins

Offertes gauw binnen

8 mei 2024

Snel de offertes gekregen en een passende notaris gevonden.

- Christian Vink

Minder duur dan verwacht

30 april 2024

Kosten vielen een stuk lager uit dan ik dacht.

- Erwin Vink

Bekwame notaris ingeschakeld

27 april 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en snel opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en bekwaam aangepakt.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Kim van de Brink

Ervaren notaris ontdekt

14 april 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en snel opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Adriaan van de Berg

De notaris was zeer bereikbaar

13 april 2024

Goed bereikbare notaris gekregen, zeer content.

- Ilona Evers

Aanvraag offertes aan te bevelen

1 april 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanraden.

- Ellen Brouwer

Aanvraag offertes aan te raden

28 maart 2024

Uit eigen ondervinding raden wij notaris-kaart en daarom de offerte aanvraag aan.

- Petra Willems

Uitgelichte notarissen uit Jellum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/