Notaris Boksum

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Boksum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Boksum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Boksum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Boksum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Boksum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boksum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Jellum, Hilaard en Blessum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Boksum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Boksum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Boksum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Boksum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Boksum vinden

In ieder geval al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Boksum? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de goede persoon die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het ingewikkeld om de kundige partijen nog te zien. Maar tijdens deze tocht zullen wij er altijd voor je zijn. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Boksum. En door deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Boksum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Boksum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Boksum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Boksum?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Boksum nodig hebt. Een notariskantoor in Boksum kan je onder andere helpen met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Boksum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Boksum moet zoeken.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis erom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Boksum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Boksum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Boksum te vinden dat bij je past.

Boksum notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Boksum notarispraktijk, je zal nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een huis. Hierbij kan je denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Boksum weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van een akte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Boksum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Boksum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Boksum.

Notaris kosten Boksum

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Boksum dan is het raadzaam om je te oriënteren op de onkosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de methode om een briljant notaris kantoor in Boksum te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Boksum door een nauwkeurig gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Boksum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Boksum

Nu notarissen uit Boksum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Boksum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Boksum

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je altijd in verbinding komen met een notarispraktijk in Boksum die exact past bij je behoefte. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je wens alleen over het verwerven van raad? Of wil je daarnaast een akte laten opmaken? Met er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Boksum zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Boksum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Boksum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Boksum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je immers geweldig bij assisteren! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Boksum aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Boksum gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een kennismaking of tijdens een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op indien je in Boksum een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Boksum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Boksum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Boksum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Boksum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Boksum

Simpelweg prima

25 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo fijn zou zijn.

- Arie Bosman

Door raad en daad geholpen

12 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Willem Hoekstra

Verstand van zaken

9 mei 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Caroline van der Linden

Helemaal goed in orde

29 april 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor prima.

- Steven Vink

Vertrouwelijke notaris getroffen

24 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Brenda van de Berg

Offertes gauw binnen

14 april 2024

Gauw de offertes gekregen en een juiste notaris gevonden.

- Christian Prins

Een prof die weet waar die het over heeft

8 april 2024

In minder dan no-time een kundige notaris. Bedankt!

- Tamara de Wit

Voordelig en top!

5 april 2024

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat kosten bespaard. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Steven Blom

Notarieel gewoon goed

30 maart 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Adrianus de Groot

Uitgelichte notarissen uit Boksum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/