Notaris Hilaard

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris in Hilaard die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Hilaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Hilaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hilaard gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Hilaard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hilaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Jellum, Boksum en Blessum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hilaard

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hilaard kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Hilaard vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Hilaard kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Hilaard vinden

Echt al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Hilaard? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het behoorlijke aanbod is het uitdagend om de geschikte partijen nog te vinden. Maar bij deze tocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Hilaard. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als voorheen.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Hilaard in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Hilaard te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Hilaard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hilaard?

Een degelijk notariskantoor in Hilaard kan je exact helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Hilaard is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Hilaard dan ook notarissen voor diverse soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hilaard.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een bijzonder specialisatie brengen. Evengoed zijn er verschillende denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Hilaard je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hilaard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hilaard te vinden dat bij je past.

Hilaard notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Hilaard een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een zoektocht in Hilaard naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is namelijk erg van belang als het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het ontbinden van een relatie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Hilaard via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen indien een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Hilaard je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hilaard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hilaard.

Kosten notaris Hilaard

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Hilaard dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de kosten. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat juiste notaris kantoor in Hilaard? Via notaris-kaart.nl vraag je makkelijk een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Hilaard door een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Hilaard op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hilaard

Nu notarissen uit Hilaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hilaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hilaard

De tarieven voor een notarispraktijk in Hilaard kunnen best uiteen lopen om diverse aanleidingen. De ene notarispraktijk in Hilaard is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Hilaard vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hilaard die zeer veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Hilaard te zoeken is door diverse offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je omstandigheid. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hilaard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hilaard vergelijken

Het is handig om een aantal aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat zeer noodzakelijk is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Hilaard iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een hoop tijd die overbodig besteed wordt.

Hierna hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Bij dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Hilaard voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hilaard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hilaard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hilaard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hilaard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hilaard

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

7 maart 2024

De offertes waren vlug binnen en dus konden we vlug met de notaris in zee.

- Jolanda Huisman

Vlot geregeld

28 februari 2024

Van het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en snel.Soepel en dus content.

- Bianca van Vliet

Betrouwbare notaris gevonden

24 februari 2024

Zeer solide en correct advies gekregen van de notaris.

- Caroline de Graaf

Geen zorgen gehad

17 februari 2024

Te doen krijgen met een nalatenschap is al treurig op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Femke Sanders

Duidelijk opgave van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

8 februari 2024

- David Peters

Simpelweg voortreffelijk

28 januari 2024

Uitstekende notaris, zoals ik had vermoed.

- Danny Scholten

Razendsnel de goede professional getroffen

16 januari 2024

Na de offertes vlug de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Sharon de Leeuw

Aanrader

8 januari 2024

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Erwin van der Meer

Helemaal goed in orde

7 januari 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor goed.

- Jessica Wolters

Uitgelichte notarissen uit Hilaard

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/