Notaris Deinum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Deinum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Deinum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Deinum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Deinum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Deinum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deinum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Jorwert, Weidum en Bears bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Deinum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Deinum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Deinum. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Deinum vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Deinum? Het is niet altijd eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de praktische partijen nog te herkennen. Maar bij deze speurtocht zullen wij er echt voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Deinum. En middels deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Deinum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Deinum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Deinum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Deinum?

Het kundige notariskantoor in Deinum sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Deinum is dat er een aantal notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Deinum dan ook notarissen voor allerlei soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Deinum.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allemaal denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Deinum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Deinum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Deinum te vinden dat bij je past.

Deinum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Deinum een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat mensen in Deinum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt bijzonder goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. Doorgaans is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. Je wil dan dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter is het beëindigen van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Deinum via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Deinum je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Deinum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Deinum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Deinum

Voor je te verdiepen in de tarieven is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Deinum stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Deinum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Deinum

Nu notarissen uit Deinum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Deinum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Deinum

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Deinum zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Deinum. Als de opdracht helder is, is het immers eenvoudiger om een passend uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een huis of wil je echt een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Deinum een normaal tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Deinum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Deinum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Deinum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Daar begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Deinum een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Deinum gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een kennismaking of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Deinum een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je iedere keer nog een overige weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Deinum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Deinum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Deinum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Deinum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Deinum

Notariële ondersteuning was plezierig

15 juli 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Linda Willemsen

Prima!

9 juli 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we vlot antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De vragen die we hadden werden gauw en glashelder beantwoord.

- Hendrikus van den Bosch

Voortreffelijke keuze

5 juli 2024

Was een uitstekende keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Melanie Smit

Netjes verzorgd

29 juni 2024

Had in korte tijd een goeie offerte op maat, top!

- Brenda Bos

Begrijpelijk totaalbeeld van de tarieven ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

20 juni 2024

- Caroline Koning

Aanvraag offertes aan te bevelen

11 juni 2024

We kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Cornelis de Boer

Fijne notariële hulp

8 juni 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Joost de Vries

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

27 mei 2024

Er is in onze kwestie door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Barry Willemsen

Individueel bijgestaan

23 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Willem van den Broek

Uitgelichte notarissen uit Deinum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/