Notaris Blessum

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris in Blessum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Blessum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Blessum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Blessum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Blessum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Blessum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bears, Jellum en Hilaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Blessum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Blessum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Blessum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Blessum vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Blessum? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je immers gewoon bij notaris-kaart.nl. Via ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Blessum die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Blessum in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Blessum niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Blessum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Blessum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Blessum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Blessum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Blessum?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Blessum nodig hebt. Een notariskantoor in Blessum zal je assisteren met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Blessum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Blessum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een speciaal specialisme brengen. Desondanks zijn er diverse denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Blessum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Blessum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Blessum te vinden dat bij je past.

Blessum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Blessum een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Blessum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan altijd gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het beëindigen van een verbinding. In dit soort tijden is het van betekenis dat het geschrift duidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het verbreken van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Blessum via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen als een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Blessum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Blessum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Blessum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Blessum

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Blessum stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn talloze manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Blessum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Blessum

Nu notarissen uit Blessum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Blessum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Blessum

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je zeker weten dat je een geschikte partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Blessum die haarfijn past bij je wensen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het kopen van een woning of wil je ook een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Blessum zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Blessum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Blessum vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat heel van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Blessum een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Naderhand hoef je enkel nog maar een consult in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Blessum die je voor je hebt. Bovendien zal je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Blessum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Blessum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Blessum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Blessum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Blessum

Samenlevingscontract opgesteld

15 juli 2024

In minder dan sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Schitterend!

- Matthijs Boer

Prijzen vielen mee

8 juli 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Bianca van de Wal

Razendsnel een vakkundige professional

6 juli 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak benodigd had.

- Hendrika Bos

Samenlevingscontract geregeld

28 juni 2024

Samenlevingscontract was vlug verzorgd. Formidabel!

- Annemieke Hofman

Snel een passende notaris geregeld.

21 juni 2024

Ongeacht de haast kwestie een notaris gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Top!

- Martin van de Veen

Echte expert binnen rechtsgebied

10 juni 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Yvonne Peeters

Aanrader

5 juni 2024

We kunnen notaris-kaart aanprijzen.

- Ilse Molenaar

Door raad en daad geholpen

28 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Mariska Hofman

Vlot een passende notaris geregeld.

19 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Niels Post

Uitgelichte notarissen uit Blessum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/