Notaris Oude Leije

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Oude Leije?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Oude Leije verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oude Leije – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Oude Leije gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Oude Leije
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Leije, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Stiens, Finkum en Hijum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oude Leije

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Oude Leije is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Oude Leije vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Oude Leije vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Oude Leije? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het uitdagend om de praktische partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Oude Leije. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Oude Leije te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Oude Leije te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Oude Leije

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oude Leije?

Het geschikte notariskantoor in Oude Leije sluit haarfijn aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Oude Leije is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Oude Leije dan ook notarissen voor talloze soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt daarom voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Oude Leije.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een speciaal specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Oude Leije je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oude Leije?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oude Leije te vinden dat bij je past.

Oude Leije notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Oude Leije naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Hier kan je denken aan onder andere minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. In Oude Leije bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze aktes begrijpelijk en legaal zijn.

Ook bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Oude Leije notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oude Leije?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oude Leije.

Kosten notaris Oude Leije

De prijzen zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Oude Leije. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn taak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan echt dat handige notaris kantoor in Oude Leije? Je vraagt makkelijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de beste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Oude Leije worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De onkosten van een notaris kantoor in Oude Leije kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oude Leije

Nu notarissen uit Oude Leije vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oude Leije vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Oude Leije

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de regio zit. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je altijd in aanraking komen met een notarispraktijk in Oude Leije die nauwgezet past bij je voorkeuren. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het uitsluitend maar nodig om begeleiding te krijgen voor bijvoorbeeld het aankopen van een huis of wil je echt een akte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oude Leije een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oude Leije op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oude Leije vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Oude Leije notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Top! Daar begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Oude Leije een notarispraktijk te vinden is die nauwlettend aansluit op jouw wensen en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Oude Leije gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Oude Leije een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een overige optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oude Leije

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oude Leije en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oude Leije

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oude Leije terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oude Leije

Duidelijkheid voor straks

15 april 2024

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Vanessa Kok

Uitstekende keuze

8 april 2024

Naderhand blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Steven van Vliet

Voelt goed

31 maart 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Top!

- Diana de Graaf

Top advies gekregen!

28 maart 2024

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies.

- Jolanda Veenstra

Ervaren notaris gevonden

21 maart 2024

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Sjoerd Evers

Notariële hulp was plezierig

14 maart 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Inge Gerritsen

Werkelijke specialist in rechtsgebied

8 maart 2024

Een echte pro getroffen. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Klaas van Vliet

Ervaren notaris gevonden

26 februari 2024

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
De prijzen waren prima.

- Iris Smeets

Betrouwbare partij

18 februari 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Top!

- Jolanda van Vliet

Uitgelichte notarissen uit Oude Leije

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/