Notaris Jelsum

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Jelsum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Jelsum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Jelsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Jelsum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Jelsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jelsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leeuwarden, Stiens en Finkum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Jelsum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Jelsum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Jelsum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Jelsum kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Jelsum vinden

Tevens al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Jelsum? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Jelsum. En met deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Jelsum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Jelsum te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Jelsum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Jelsum?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Jelsum nodig hebt. Een notariskantoor in Jelsum zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een testament. Ook is een notariskantoor in Jelsum de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van meerdere notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een goed notariskantoor in Jelsum kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een speciaal specialisatie brengen. Niettemin zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Jelsum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Jelsum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Jelsum te vinden dat bij je past.

Jelsum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Jelsum een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook meestal terecht bij een expeditie in Jelsum naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt bijzonder goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het beëindigen van een verbinding. In dit soort tijden is het van betekenis dat het geschrift overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Jelsum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Jelsum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Jelsum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Jelsum.

Kosten notaris Jelsum

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Jelsum dan is het slim om je te oriënteren op de tarieven. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn vak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat praktische notaris kantoor in Jelsum? Je vraagt eenvoudig via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de allerbeste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Jelsum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

Er zijn allerlei manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Jelsum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Jelsum

Nu notarissen uit Jelsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Jelsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Jelsum

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Jelsum zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Jelsum die haarfijn past bij je wensen. Als de klus glashelder is, is het een stuk simpeler om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van advies? Of wil je bovendien een overeenkomst laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Jelsum een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Jelsum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Jelsum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Jelsum notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Daar assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Jelsum een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op jouw wensen en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Jelsum gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wanneer je in Jelsum een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Jelsum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Jelsum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Jelsum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Jelsum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Jelsum

Aanrader

23 mei 2024

Uit persoonlijke ervaring raden wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Bart Meijer

Voelt vertrouwd

13 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Prettig!

- Marleen van Beek

Had dit veel sneller moeten doen

9 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere notaris heb ik met notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Tim Peters

Zoals verwacht

28 april 2024

Aanbieding was netjes.

- Maarten de Boer

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

22 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Anna van den Heuvel

Moment voor actie

16 april 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Cindy van de Pol

Duidelijke gang van zaken

12 april 2024

Duidelijke offerte gekregen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Sandra Jacobs

Tijd voor actie

4 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Geweldig!

- Anna Molenaar

Erg professioneel

27 maart 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Martin van Vliet

Uitgelichte notarissen uit Jelsum

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/