Notaris Den Haag

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Den Haag?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Den Haag verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Den Haag – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Den Haag gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Den Haag
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Haag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leidschendam, Voorburg en Wateringen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Den Haag

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Den Haag is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Den Haag vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Den Haag vinden

Wil je een professionele notaris in Den Haag vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een kundige notaris. We hebben een veelzijdig portefeuille en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een verstandige notaris in Den Haag voor jouw project. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Den Haag in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Den Haag regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Den Haag in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Den Haag te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Den Haag om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Den Haag

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Den Haag?

Een verstandig notariskantoor in Den Haag kan je juist helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Den Haag is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Den Haag voor allemaal disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Den Haag.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisatie brengen. Niettemin zijn er diverse denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Den Haag je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Den Haag?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Den Haag te vinden dat bij je past.

Den Haag notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Den Haag een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Den Haag via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. De rechtmatigheid van het document is namelijk erg noodzakelijk wanneer het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift begrijpelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het ontbinden van een liefdesrelatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Den Haag via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Den Haag je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Den Haag?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Den Haag.

Kosten notaris Den Haag

De prijzen zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Den Haag. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat handige notaris kantoor in Den Haag? Via notaris-kaart.nl vraag je makkelijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Den Haag dankzij een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Den Haag op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Den Haag

Nu notarissen uit Den Haag vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Den Haag vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Den Haag

Indien je een goedkope notarispraktijk in Den Haag zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je altijd in contact komen met een notarispraktijk in Den Haag die nauwgezet past bij je behoefte. Als de klus glashelder is, is het namelijk gemakkelijker om een gericht tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het aanschaffen van een woning of wil je tevens een hypotheekakte op laten maken? Met hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Den Haag zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Den Haag op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Den Haag vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Den Haag notarispraktijk offertes wilt opvragen? Gelukkig! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Den Haag een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Den Haag gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wanneer je in Den Haag een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt altijd nog besluiten om een overige optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Den Haag

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Den Haag en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Den Haag

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Den Haag terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Den Haag

Oprecht super!

21 november 2023

Boven verwachting! Grandioos!

- Guido Wolters

Prima afgehandeld.

16 november 2023

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Wilhelmina Hermans

Ervaren notaris ontdekt

9 november 2023

Ons samenlevingscontract is vakkundig en rap opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- René Boer

Begeleiding was persoonlijk

1 november 2023

Elke stap werd kritisch gefundeerd . Daarom zeer content met de begeleiding.

- Leonie Vink

Aanrader!

29 oktober 2023

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies.

- Evelien Jonker

Tarieven vielen mee

13 oktober 2023

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Kelly Bakker

Tevreden met begeleiding

5 oktober 2023

Domweg verheugd met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Koen van de Ven

Door raad en daad bijgestaan

25 september 2023

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!

- Jeroen Vos

Goed afgehandeld.

20 september 2023

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Vanessa de Haan

Uitgelichte notarissen uit Den Haag

Effendi IV B.V.

Statenlaan 24
2582 GM Den Haag
Nederland

070 306 0457
http://www.notariaatdegier.nl/

Quaedvlieg Juristen

Laan van Meerdervoort 415
2563 AR Den Haag
Nederland

070 416 1919
http://www.quaedvlieg-juristen.nl/

De Notariscoach

Thomsonlaan 176
2565 JJ Den Haag
Nederland

06 51501789
http://denotariscoach.nl/