Notaris Leidschendam

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Leidschendam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Leidschendam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Leidschendam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Leidschendam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Leidschendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leidschendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wassenaar, Voorschoten en Voorburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Leidschendam

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Leidschendam is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Leidschendam. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Leidschendam kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Leidschendam vinden

Wil je een professionele notaris in Leidschendam vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Wij hebben een breed portefeuille en daarmee vind je binnen enkele momenten een geschikte notaris in Leidschendam voor je project. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Leidschendam in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Leidschendam niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Leidschendam te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Leidschendam te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar tevens als je een bedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Leidschendam om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Leidschendam

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Leidschendam?

Het juiste notariskantoor in Leidschendam sluit exact aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Leidschendam is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Meestal heeft een notariskantoor in Leidschendam voor allemaal vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Leidschendam.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een bijzonder specialisme brengen. Toch zijn er aparte denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Leidschendam je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Leidschendam?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Leidschendam te vinden dat bij je past.

Leidschendam notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Leidschendam naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Leidschendam bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze papieren duidelijk en legaal zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Leidschendam een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Leidschendam?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Leidschendam.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Leidschendam

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Leidschendam dan is het slim om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat competente notaris kantoor in Leidschendam? Je vraagt gemakkelijk via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de allerbeste keuze. De tarieven van een notaris kantoor in Leidschendam worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

De tarieven van een notaris kantoor in Leidschendam kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Leidschendam

Nu notarissen uit Leidschendam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Leidschendam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Leidschendam

Er zijn verschillende redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Leidschendam kunnen uiteenlopen. Er bestaat onderling best wat verschil onder de allerlei notarispraktijken in Leidschendam. Prijzen kunnen fiks variëren op basis van ervaring en kundigheid, echter ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Leidschendam die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder dan een notarispraktijk in Leidschendam die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Leidschendam te zoeken is door verschillende aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw omstandigheid. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Leidschendam op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Leidschendam vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de aanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Leidschendam een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Vervolgens hoef je enkel nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Leidschendam voor jou kan betekenen. Bovendien zal je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Leidschendam

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Leidschendam en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Leidschendam

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Leidschendam terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Leidschendam

Eenvoudig goed

15 juli 2024

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Cornelia Post

Netjes geregeld

10 juli 2024

Had in korte tijd een mooie offerte op maat, super!

- Jessica van der Laan

Kosten wel maar moeite niet bespaard

5 juli 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Steven Smits

Lage kosten

27 juni 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken daarna.

- Adrianus de Jong

Heel erg vakkundig

18 juni 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Simone Peeters

Offertes vlot binnen

13 juni 2024

De offertes waren vlug ontvangen en dus konden we gauw met de notaris in zee.

- Barbara Evers

Geen zorgen gehad

2 juni 2024

Te maken krijgen met een erfenis is al verdrietig op zich. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer fijn.

- Jelle van Leeuwen

Goed werk gekregen

31 mei 2024

We hadden een zorg dat het moeilijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Niks is minder waar.
Naast het werk wat gewoon grondig gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg aangenaam.

- Ingrid Evers

Notariële steun was fijn

20 mei 2024

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, zeer fijn.

- Kim van Beek

Uitgelichte notarissen uit Leidschendam

Notariskantoor Van Brummelen B.V.

Westeinde 4
2275 AD Voorburg
Nederland

070 386 3333
http://caminadanotarissen.nl/notariskantoor/historie

Echtscheidingen Den Haag

Kon. Julianalaan 22N
2251 EA Voorschoten
Nederland

071 887 7233
http://www.echtscheidingen-denhaag.nl/