Notaris Wateringen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Wateringen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Wateringen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wateringen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Wateringen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Wateringen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 145 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wateringen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Voorburg, Kwintsheul en Den Haag bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wateringen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wateringen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Wateringen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Wateringen vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Wateringen? Het is niet altijd simpel om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het moeilijk om de goede partijen nog te herkennen. Maar tijdens deze zoektocht zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Wateringen. En dankzij deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Wateringen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Wateringen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Wateringen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wateringen?

Het goede notariskantoor in Wateringen sluit precies aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Wateringen is dat er verscheidene notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Wateringen dan ook notarissen voor verschillende soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Wateringen.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een bijzonder specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Wateringen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wateringen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wateringen te vinden dat bij je past.

Wateringen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Wateringen een notariskantoor te vinden voor deze klus. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in Wateringen naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt uiterst goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Dikwijls is dat pas bij het opheffen van de afspraak in kwestie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is verwoord, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Wateringen via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Wateringen je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wateringen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wateringen.

Notaris kosten Wateringen

De tarieven zijn een gewichtige component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Wateringen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn vak niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de methode om een bekwaam notaris kantoor in Wateringen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tariefstelling van een notaris kantoor in Wateringen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De kosten van een notaris kantoor in Wateringen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wateringen

Nu notarissen uit Wateringen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wateringen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Wateringen

De onkosten voor een notarispraktijk in Wateringen kunnen best uiteen lopen om aparte redenen. Er bestaat wederkerig behoorlijk wat onderscheid tussen de verschillende notarispraktijken in Wateringen. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Wateringen vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Wateringen die erg veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Wateringen te vinden is door aparte aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Probeer bovendien te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wateringen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wateringen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Wateringen notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij bijstaan! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Wateringen een notarispraktijk te vinden is die nauwlettend aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Wateringen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op als je in Wateringen een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een overige optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wateringen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wateringen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wateringen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wateringen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wateringen

Oprecht super!

9 juli 2024

Super gegaan! Top!

- Maria Post

Echte autoriteit in rechtsgebied

4 juli 2024

Mijn notaris had onmiskenbaar veel ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Annemarie Dijkstra

Goed afgehandeld.

23 juni 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Edwin Schipper

Professionele en ervaren

16 juni 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Arjan van der Meer

Voortdurend bereikbaar voor vragen

12 juni 2024

Top bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Marcel van Beek

Bekwame notaris in arm genomen

2 juni 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en snel opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Johanna van der Laan

Geen zorgen gehad

28 mei 2024

Te maken krijgen met een nalatenschap is al bedroefd op zich. De notaris die we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, erg prettig.

- Sander van Leeuwen

We zijn persoonlijk bijgestaan

24 mei 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Erg content met het traject.

- Marieke van der Heijden

Voorbeeldig afgehandeld

14 mei 2024

Gauw de juiste persoon gevonden, aangenaam!

- Mirjam van Dam

Uitgelichte notarissen uit Wateringen

De Belastingjurist

1e van der Kunstraat 338
2521 AV Den Haag
Nederland

070 388 1935
http://www.debelastingjurist.nl/

Raak Notarissen

Bezoekadres:
Heulweg 2
2291 BX Wateringen

0174 258 100
http://www.raaknotarissen.nl/

Westland Partners

Heulweg 2
2291 BX Wateringen
Nederland

0174 637 500
http://www.westlandpartners.nl/