Notaris Voorburg

Behoefte aan een professionele notaris in Voorburg die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Voorburg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Voorburg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Voorburg gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Voorburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Voorburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wassenaar, Voorschoten en Leidschendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Voorburg

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Voorburg kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Voorburg. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Voorburg kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Voorburg vinden

Ben je zoekende naar een professionele notaris in Voorburg? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je namelijk gemakkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Voorburg die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Voorburg in te huren. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Voorburg vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Voorburg te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Voorburg te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Voorburg een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Voorburg om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Voorburg

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Voorburg?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Voorburg nodig hebt. Een notariskantoor in Voorburg kan je onder meerdere assisteren met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Voorburg er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Voorburg kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Voorburg je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Voorburg?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Voorburg te vinden dat bij je past.

Voorburg notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Voorburg naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Voorburg weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Voorburg een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf aanzienlijke inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Voorburg?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Voorburg.

Notaris kosten Voorburg

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raadgeving. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Voorburg is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Voorburg kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Voorburg

Nu notarissen uit Voorburg vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Voorburg vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Voorburg

De onkosten voor een notarispraktijk in Voorburg kunnen flink uiteen lopen om allemaal aanleidingen. De ene notarispraktijk in Voorburg is logischerwijs de andere niet. Tarieven kunnen fiks variëren op basis van ervaring en kunde, en ook op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Voorburg vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Voorburg die enorm veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Voorburg te vinden is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij je situatie. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Voorburg op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Voorburg vergelijken

Het is simpelweg een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Voorburg iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Bij dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Voorburg voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Voorburg

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Voorburg en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Voorburg

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Voorburg terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Voorburg

Notariskantoor was super

14 juli 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Irene Sanders

Uiteindelijk een testament

8 juli 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Raymond de Groot

Begeleiding was fantastisch

30 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Anna Koster

Competent en vakkundig.

27 juni 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Renate de Leeuw

Persoonlijk bijgestaan

16 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Roy van Dijk

Tevreden met afwikkeling

14 juni 2024

Gewoonweg gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Jacqueline de Lange

Super!

7 juni 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht gevonden. De verzoeken die we hadden werden vlot en verhelderend beantwoord.

- Anouk Smeets

Merci

28 mei 2024

Merci voor alle assistentie en support!

- Eveline van Dijk

Vertrouwde partij

23 mei 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Super!

- Vanessa Mulder

Uitgelichte notarissen uit Voorburg

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
Nederland

070 515 3000
http://www.pelsrijcken.nl/

Birnage Praktijk B.V.

Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
Nederland

070 515 3000
https://www.pelsrijcken.nl/mensen/mark-birnage/

Notariskantoor Van Brummelen B.V.

Westeinde 4
2275 AD Voorburg
Nederland

070 386 3333
http://caminadanotarissen.nl/notariskantoor/historie