Notaris Delft

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Delft die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Delft verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Delft – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Delft gezocht?

Een notaris in Delft vinden

Notaris Delft
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leidschendam, Voorburg en Wateringen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Delft

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Delft is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Delft vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Delft kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Delft vinden

Echt al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Delft? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige individu die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het behoorlijke aanbod is het complex om de praktische partijen nog te zien. Maar bij deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Delft. En middels deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Delft te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de komende gevallen een notaris in Delft te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Delft

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Delft?

Een goed notariskantoor in Delft kan je correct helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Delft is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Delft voor allemaal specialismen notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een aardig breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Delft.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Delft je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Delft?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Delft te vinden dat bij je past.

Delft notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Delft een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Delft via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is beschreven, correct is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Delft via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Delft je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Delft?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Delft.

Kosten notaris Delft

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en raadgeving. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Delft is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Delft kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Delft

Nu notarissen uit Delft vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Delft vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Delft

De kosten voor een notarispraktijk in Delft kunnen behoorlijk uiteen lopen om diverse aanleidingen. Er bestaat onderling aanzienlijk wat onderscheid tussen de diverse notarispraktijken in Delft. Kosten kunnen beduidend verschillen op basis van ervaring en kundigheid, echter ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Delft die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Delft die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw situatie. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Delft op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Delft vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Delft notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij begeleiden! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Delft een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Delft je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een kennismakingsgesprek of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Delft een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een overige optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Delft

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Delft en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Delft

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Delft terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Delft

Super verlopen

15 mei 2024

Had in korte tijd een goede aanbieding op maat, fantastisch!

- René van der Meulen

Voordeliger uit dan ik dacht

7 mei 2024

Was naderhand een hoop voordeliger uit dan dat ik had verwacht.

- Nicolaas Willemsen

Snel een passende notaris geregeld.

1 mei 2024

Ondanks de spoed kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Super!

- Nicole Dijkstra

Kennis van wetgeving

26 april 2024

Zoals gewenst, enorm kundig.

- Albert Verbeek

Goed en snel geregeld

17 april 2024

Testament is buiten al teveel poespas afgehandeld. Duidelijke taal en lage kosten. Ideaal.

- Eva van de Veen

Offertes snel binnen

11 april 2024

De offertes waren gauw binnen en daarom konden we snel met een notaris in zee.

- René Groen

Zoals verwacht

3 april 2024

Prima aanbod gekregen.

- Niels de Koning

Bekwame notaris in arm genomen

25 maart 2024

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De prijzen waren goed.

- Rob de Ruiter

Werkelijke vakkundige in rechtsgebied

20 maart 2024

Mijn notaris had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Maria van der Meer

Uitgelichte notarissen uit Delft

De Belastingjurist

1e van der Kunstraat 338
2521 AV Den Haag
Nederland

070 388 1935
http://www.debelastingjurist.nl/

Mr. Th.j.h. Dröge B.V.

Westvest 38
2611 AZ Delft
Nederland

015 219 1999
http://www.westvest.nl/

Notariskantoor Zuijdgeest B.V.

Jan Campertlaan 273
2624 PD Delft
Nederland

015 262 3255
https://www.notariszuijdgeest.nl/