Notaris Jislum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Jislum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Jislum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Jislum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Jislum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Jislum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jislum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Aldtsjerk, Jannum en Burdaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Jislum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Jislum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Jislum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Jislum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Jislum vinden

In ieder geval al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Jislum? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze tocht zullen wij er altijd voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Jislum. En door deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Jislum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Jislum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Jislum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Jislum?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Jislum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Jislum kan je onder meerdere bijstaan met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Jislum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Jislum kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie erom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Jislum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Jislum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Jislum te vinden dat bij je past.

Jislum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Jislum een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Jislum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het afbreken van een verhouding. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, goed is beschreven en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Toch is het ontbinden van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Jislum via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het beste in Jislum je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Jislum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Jislum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Jislum

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en advies. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Jislum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Jislum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Jislum

Nu notarissen uit Jislum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Jislum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Jislum

De kosten voor een notarispraktijk in Jislum kunnen sterk uiteen lopen om verschillende oorzaken. Er bestaat onderling aanzienlijk wat verschil tussen de aparte notarispraktijken in Jislum. Tarieven kunnen flink variëren op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Jislum die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder als een notarispraktijk in Jislum die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Jislum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Jislum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Jislum notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk ideaal bij bijstaan! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Jislum aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Jislum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Jislum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een andere optie te proberen, maar met onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Jislum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Jislum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Jislum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Jislum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Jislum

Bedankt

14 april 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Marijke van de Wal

Helemaal goed in orde

12 april 2024

Opstellen van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en daarom uitstekend.

- Nicolaas Kuijpers

Tijd voor actie

4 april 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Remco Dijkstra

Tijd voor actie

26 maart 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

- Anna Brouwer

Geld wel maar moeite niet bespaard

20 maart 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat geld bespaard. Blij dus!

- Martinus Meijer

Goedkope notaris

10 maart 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de haast.

- Marjolein Groen

Rap geregeld

3 maart 2024

Verzoek ging snel en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus content.

- Edwin van Doorn

Samenlevingscontract opgemaakt

25 februari 2024

In enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Diana Mol

Door lastige tijd heen geholpen

18 februari 2024

Door de notaris zijn we door een onrustige paar maanden heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Albert Kramer

Uitgelichte notarissen uit Jislum

Notariskantoor Brouns

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Nord Notarissen & Advocaten

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V.

Reidroas 8
9254 JR Hurdegaryp
Nederland

0511 479 030
http://www.notarisdevalk.nl/