Notaris Reitsum

Wil jij een professionele notaris uit Reitsum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Reitsum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Reitsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Reitsum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Reitsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reitsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Waaxens, Brantgum en Blije bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Reitsum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Reitsum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Reitsum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Reitsum vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Reitsum? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een competente notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Reitsum die aansluit op jouw behoefte. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Reitsum in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Reitsum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Reitsum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Reitsum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Reitsum een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Echter ook als je een handelsbedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Reitsum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Reitsum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Reitsum?

Een competent notariskantoor in Reitsum kan je juist helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Reitsum is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Reitsum dan ook notarissen voor allerlei soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Reitsum.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een bijzonder specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis daarom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Reitsum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Reitsum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Reitsum te vinden dat bij je past.

Reitsum notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Reitsum notarispraktijk, je zult nu eenmaal erg veel baat ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Hier kan men denken aan als voorbeeld lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. In Reitsum bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze documenten helder en wettelijk zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf begrijpelijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Reitsum een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Reitsum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Reitsum.

Kosten notaris Reitsum

Voor je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en hulp. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Reitsum stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Reitsum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Reitsum

Nu notarissen uit Reitsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Reitsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Reitsum

Er zijn allemaal oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Reitsum kunnen verschillen. Er bestaat onderling best wat onderscheid tussen de diverse notarispraktijken in Reitsum. Tariefstellingen kunnen behoorlijk verschillen op basis van ervaring en kunde, maar bovendien op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Reitsum die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Reitsum die veel groter is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Reitsum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Reitsum vergelijken

Het is simpelweg een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Reitsum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een boel tijd die onnodig besteed wordt.

Daarna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Bij dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Reitsum voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Reitsum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Reitsum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Reitsum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Reitsum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Reitsum

Goede notariële hulp

10 juli 2024

Geholpen door een professional die zeer veel met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Janneke Mol

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

6 juli 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Sandra de Bruin

Transparant in alles

25 juni 2024

Begrijpelijke aanbieding ontvangen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Mariska Prins

Toch een testament

17 juni 2024

Na weken aarzelen toch maar een testament op laten maken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Ramona van der Laan

Begeleiding was geweldig

13 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Martin Veenstra

Goede afwikkeling testament!

6 juni 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Uiteraard betaal je voor het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer prettig.

- Marco van Vliet

De notaris was erg bereikbaar

29 mei 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, zeer tevreden.

- Petrus van Dam

Samenlevingscontract opgesteld

23 mei 2024

Samenlevingscontract was zo afgehandeld. Buitengewoon!

- Sharon van de Brink

Lage kosten

16 mei 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gezien onze opstartfase.
Rap gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de haast.

- Cornelia Blom

Uitgelichte notarissen uit Reitsum

Notariskantoor Brouns

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Nord Notarissen & Advocaten

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/

Notariskantoor Beks

Stinswei 14
9269 TE Feanwâlden
Nederland

0511 472 212
http://www.notariskantoorbeks.nl/