Notaris Kessel

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris uit Kessel die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Kessel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Kessel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Kessel gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Kessel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kessel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Maasbree, Swalmen en Haelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Kessel

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Kessel kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Kessel. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Kessel kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Kessel vinden

Ben je zoekende naar een deskundige notaris in Kessel? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Kessel die aansluit op je behoefte. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Kessel in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Kessel niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Kessel in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Kessel te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Echter ook indien je een handelsbedrijf wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Kessel om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Kessel

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Kessel?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Kessel nodig hebt. Een notariskantoor in Kessel zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Verder is een notariskantoor in Kessel de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van allerlei notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Kessel kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Kessel je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Kessel?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Kessel te vinden dat bij je past.

Kessel notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Kessel naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Kessel bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze aktes duidelijk en wettig zijn.

Ook bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Kessel notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Kessel?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Kessel.

Notaris kosten Kessel

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Kessel dan is het belangrijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn beroep niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de wijze om een briljant notaris kantoor in Kessel te vinden? Je vraagt makkelijk via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de beste keuze. De tarieven van een notaris kantoor in Kessel worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Kessel op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Kessel

Nu notarissen uit Kessel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Kessel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Kessel

Indien je een goedkope notarispraktijk in Kessel zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Kessel. Als de klus helder is, is het immers gemakkelijker om een gericht tarief af te spreken.

Gaat je wens alleen over het verkrijgen van advies? Of wil je bovendien een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Kessel zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Kessel op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Kessel vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de aanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Kessel iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

Naderhand hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Kessel die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Kessel

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Kessel en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Kessel

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Kessel terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Kessel

Super gegaan

25 mei 2024

Vlug de juiste persoon gevonden, prettig!

- Robin Bosman

Goed en snel geregeld

17 mei 2024

Wilsbeschikking is buiten al teveel heisa afgehandeld. Duidelijke taal en lage tarieven. Ideaal.

- Michel van den Broek

Uiteindelijk een testament

5 mei 2024

Na lang aarzelen toch maar een testament op laten maken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Maurice Sanders

Gewoon perfect

30 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo fijn zou zijn.

- Joyce Kok

Verstand van regelgeving

21 april 2024

Zoals gehoopt, zeer vakkundig.

- Eva van den Bosch

Aanvraag offertes aan te raden

18 april 2024

We kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Hanneke van Doorn

Merci

7 april 2024

Bedankt voor alle assistentie en ondersteuning!

- Johannes Verbeek

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

31 maart 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Ruud van Beek

Vakkundig en ervaren

26 maart 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Jan Schouten

Uitgelichte notarissen uit Kessel

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/

VanLier Posthumus Notarissen

Rijksweg Zuid 17
6071 HT Swalmen
Nederland

0475 503 700
http://www.vlpnotarissen.nl/