Notaris Nunhem

Behoefte aan een betaalbare notaris in Nunhem die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Nunhem verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Nunhem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Nunhem gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Nunhem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nunhem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Roggel, Haelen en Buggenum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Nunhem

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Nunhem kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Nunhem vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Nunhem kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Nunhem vinden

Wil je een geschikte notaris in Nunhem vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je immers eenvoudig dankzij notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Nunhem die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Nunhem in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Nunhem meestal alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Nunhem te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Nunhem te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Nunhem om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Nunhem

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Nunhem?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Nunhem nodig hebt. Een notariskantoor in Nunhem kan je onder andere bijstaan met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Nunhem er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Nunhem kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Nunhem je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Nunhem?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Nunhem te vinden dat bij je past.

Nunhem notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Nunhem een notariskantoor te vinden voor deze klus. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Nunhem via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De wettigheid van het geschrift is wel erg belangrijk indien het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het opheffen van een relatie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Toch is het opheffen van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Nunhem via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Nunhem je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Nunhem?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Nunhem.

Kosten notaris Nunhem

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Nunhem is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Nunhem kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Nunhem

Nu notarissen uit Nunhem vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Nunhem vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Nunhem

Als je een goedkope notarispraktijk in Nunhem zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Nunhem. Als de klus inzichtelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een passend uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor onder andere het kopen van een woonhuis of wil je misschien een hypotheekakte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Nunhem een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Nunhem op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Nunhem vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Nunhem notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Top! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij helpen! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Nunhem een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op je wensen en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Nunhem gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Nunhem een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een andere route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Nunhem

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Nunhem en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Nunhem

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Nunhem terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Nunhem

Content met beslissing

11 april 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Miranda Brouwer

De notaris was erg bereikbaar

4 april 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Eva van den Bosch

Ervaring met notariskantoor was top

29 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Nicolaas van Vliet

Voelt betrouwbaar

20 maart 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Fantastisch!

- Monique de Groot

Gewoon prima!

14 maart 2024

Fantastisch gedaan! Super!

- Antonius Peters

Door lastige tijd heen geholpen

7 maart 2024

Door de notaris zijn we door een vervelende paar maanden heengeloodst. Erfenis is keurig verdeeld.

- Renate de Groot

Oprecht fatsoenlijk

1 maart 2024

Geweldige notaris, zoals ik had gewenst.

- David Bakker

Content met afgeleverd werk

19 februari 2024

Gewoon content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Irene Willems

Super!

13 februari 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De antwoorden waren helder zonder teveel lastige taal.

- Mark Schouten

Uitgelichte notarissen uit Nunhem

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/

Hecke Houben Notarissen Van

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 351 919
http://www.vanheckehouben.nl/