Notaris Swalmen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Swalmen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Swalmen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Swalmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Swalmen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Swalmen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Swalmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Egchel, Helden en Kessel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Swalmen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Swalmen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Swalmen. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Swalmen vinden

Wil je een geschikte notaris in Swalmen vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een competente notaris. We hebben een royaal portefeuille en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een geschikte notaris in Swalmen voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Swalmen in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Swalmen regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Swalmen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Swalmen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Swalmen een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Swalmen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Swalmen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Swalmen?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Swalmen kan je accuraat helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Swalmen is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Vaak heeft een notariskantoor in Swalmen voor allemaal disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Swalmen.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Swalmen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Swalmen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Swalmen te vinden dat bij je past.

Swalmen notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Swalmen notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een woonhuis. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. In Swalmen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus altijd dat deze aktes duidelijk en legaal zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Swalmen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Swalmen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Swalmen.

Kosten notaris Swalmen

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Swalmen stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn allerlei manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Swalmen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Swalmen

Nu notarissen uit Swalmen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Swalmen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Swalmen

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Via deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je altijd in verbinding komen met een notarispraktijk in Swalmen die haarfijn past bij je behoeften. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je behoefte louter over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je ook een hypotheekakte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Swalmen zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Swalmen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Swalmen vergelijken

Het is uiteraard een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Swalmen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een boel tijd die overbodig besteed wordt.

Daarna hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Swalmen voor jou kan inhouden. Ook zul je meteen kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Swalmen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Swalmen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Swalmen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Swalmen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Swalmen

Begrijpelijk uiteenzetting van de kosten gekregen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

21 juni 2024

- Robert Mol

Competent en vakkundig.

9 juni 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Stefan Hofman

Vakkundig en bedreven

6 juni 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Sanne Bakker

Helemaal goed in orde

30 mei 2024

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische spraak en daarom goed.

- Natascha van de Pol

Rap afgehandeld

21 mei 2024

Sinds het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en vlot.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Marloes de Koning

Kennis van zaken

13 mei 2024

Zoals gewenst, enorm vakkundig.

- Simon Prins

Snel en passende notaris gevonden

5 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Matthijs Mol

Gewoon goed

29 april 2024

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Antonius Vos

Offertes gauw binnen

27 april 2024

Vlug de offertes gekregen en een juiste notaris gevonden.

- Karin van der Linden

Uitgelichte notarissen uit Swalmen

Notariskantoor Roerdalen

Schaapsweg 36
6077 CG Sint Odiliënberg
Nederland

0475 537 440
http://www.notariskantoorroerdalen.nl/

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/