Notaris Haelen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Haelen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Haelen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Haelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Haelen gezocht?

Een notaris in Haelen vinden

Notaris Haelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Roermond, Buggenum en Nunhem bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Haelen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Haelen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Haelen. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Haelen vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Haelen? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de kundige professional die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het moeilijk om de handige partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Haelen. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als voorheen.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Haelen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Haelen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Haelen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Haelen?

Het juiste notariskantoor in Haelen sluit exact aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Haelen is dat er meerdere notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Haelen dan ook notarissen voor talloze soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Haelen.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een specifiek specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Haelen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Haelen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Haelen te vinden dat bij je past.

Haelen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Haelen naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woning of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Haelen weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Haelen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Haelen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Haelen.

Kosten notaris Haelen

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Haelen dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan wel dat competente notaris kantoor in Haelen? Via notaris-kaart.nl vraag je gewoon diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Haelen met een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in Haelen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Haelen

Nu notarissen uit Haelen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Haelen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Haelen

De tarieven voor een notarispraktijk in Haelen kunnen flink uiteen lopen om aparte aanleidingen. De ene notarispraktijk in Haelen is simpelweg de andere niet. Kosten kunnen fiks variëren op basis van ervaring en kunde, echter ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Haelen die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder dan een notarispraktijk in Haelen die veel kolossaler is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Haelen te zoeken is door diverse aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw omstandigheid. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Haelen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Haelen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Haelen notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Fijn! Daar kunnen wij je immers geweldig bij begeleiden! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Haelen een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Haelen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Haelen een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Haelen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Haelen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Haelen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Haelen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Haelen

Inderdaad zoals gehoopt

14 mei 2024

Aanbod was eerlijk.

- Claudia Maas

Zijn super bijgestaan in de procedure

8 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Natascha de Lange

Geen nummer, menselijke afhandeling

30 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Michael van de Velden

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

22 april 2024

Mijn notaris had overduidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Irene Meijer

Na opvragen offertes direct ontvangen

15 april 2024

De offertes waren vlot binnen en hierdoor konden we gauw met de notaris in zee.

- Miranda Maas

Tarieven vielen mee

9 april 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Nancy Meijer

Samenlevingscontract opgemaakt

4 april 2024

In een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Miranda Gerritsen

Goedkope notaris

29 maart 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Matthijs Smits

Ervaring met notariskantoor was super

18 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Irene de Bruin

Uitgelichte notarissen uit Haelen

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/

Hecke Houben Notarissen Van

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 351 919
http://www.vanheckehouben.nl/