Notaris Woltersum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Woltersum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Woltersum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Woltersum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Woltersum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Woltersum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Woltersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Garrelsweer, Lageland en Luddeweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Woltersum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Woltersum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Woltersum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Woltersum vinden

In ieder geval al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Woltersum? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de kundige persoon die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het forse aanbod is het moeilijk om de competente partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Woltersum. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als vroeger.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Woltersum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de komende gevallen een notaris in Woltersum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Woltersum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Woltersum?

Het passende notariskantoor in Woltersum sluit exact aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Woltersum is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Woltersum dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Woltersum.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Woltersum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Woltersum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Woltersum te vinden dat bij je past.

Woltersum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Woltersum naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een perceel. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Woltersum weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Daarnaast zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woningen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Woltersum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Woltersum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Woltersum.

Notaris kosten Woltersum

Voor je te verdiepen in de tarieven is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en advies. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Woltersum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Woltersum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Woltersum

Nu notarissen uit Woltersum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Woltersum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Woltersum

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Woltersum die precies past bij je voorkeuren. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het verkrijgen van een pand of wil je tevens een akte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Woltersum een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Woltersum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Woltersum vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Woltersum een specifieke project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Door dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Woltersum die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Woltersum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Woltersum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Woltersum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Woltersum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Woltersum

Vlot afgehandeld

19 juli 2024

Vanaf het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en vlot.Vlot en zonder moeilijk gedoe dus gelukkig met de manier waarop dit gaat.

- Robert Verhoeven

Afhandeling uit handen

13 juli 2024

Te maken krijgen met een erfenis is al verdrietig op zichzelf. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, heel fijn.

- Bram Huisman

Bedankt

3 juli 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Maaike Vos

Zoals bedacht

29 juni 2024

Aanbieding was goed.

- Ruben van Dongen

Top raadgeving gekregen!

19 juni 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Angela de Jonge

Zeer professioneel

14 juni 2024

Mijn notaris had overduidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Anouk de Bruijn

Notariële steun was prettig

7 juni 2024

Geholpen door een mens die zeer veel met me meeleeft, enorm aangenaam.

- Sylvia van de Brink

Goedkoop is duurkoop

28 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een betrouwbare notaris getroffen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Tim Evers

Vlug afgehandeld

19 mei 2024

Verzoek verliep snel en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Vlot en zonder lastig toestanden dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Astrid van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Woltersum

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/