Notaris Ten Post

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Ten Post?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Ten Post verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ten Post – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ten Post gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Ten Post
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ten Post, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Woltersum, Garrelsweer en Loppersum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ten Post

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ten Post is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Ten Post. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Ten Post kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Ten Post vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Ten Post? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het behoorlijke aanbod is het moeilijk om de praktische partijen nog te zien. Maar gedurende deze speurtocht zullen wij er ook voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Ten Post. En met deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Ten Post te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Ten Post te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Ten Post

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ten Post?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Ten Post voor nodig hebben. Een notariskantoor in Ten Post zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Ook is een notariskantoor in Ten Post de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van diverse notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Ten Post kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er diverse denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Ten Post je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ten Post?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ten Post te vinden dat bij je past.

Ten Post notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Ten Post een notariskantoor te vinden voor deze klus. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Ten Post via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. De rechtsgeldigheid van het document is wel erg belangrijk indien het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het beëindigen van een verbinding. In dit soort tijden is het van nut dat het document begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het beëindigen van een liefdesrelatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Ten Post via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Ten Post je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ten Post?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ten Post.

Kosten notaris Ten Post

Voor je te verdiepen in de prijzen is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Ten Post is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De kosten van een notaris kantoor in Ten Post kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ten Post

Nu notarissen uit Ten Post vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ten Post vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Ten Post

Er zijn aparte oorzaken waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Ten Post kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Ten Post is biologisch de andere niet. Tariefstellingen kunnen beduidend verschillen op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Indien je een notarispraktijk in Ten Post vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Ten Post die erg veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ten Post op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ten Post vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ten Post notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Ten Post een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Ten Post je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Ten Post een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een andere weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ten Post

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ten Post en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ten Post

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ten Post terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ten Post

Samenlevingscontract overeengekomen

20 mei 2024

Samenlevingscontract was zo geregeld. Top!

- Yvonne Bos

Prima!

13 mei 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we gauw antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel juridische taal.

- Marco van der Linden

Super!

6 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht ontdekt. De vragen die we hadden werden vlug en verhelderend beantwoord.

- Sabrina Koning

Prima werk ontvangen

1 mei 2024

Ik was bang dat het erg complex zou zijn en vooral: duur. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer aangenaam.

- Iris Mol

Moment voor actie

24 april 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Ruud Postma

Aanvraag offertes aan te bevelen

20 april 2024

Uit eigen ondervinding bevelen wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Adrianus Bos

Door raad en daad geholpen

11 april 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Top!

- Karin Dekker

Zekerheid voor later

1 april 2024

Na urenlang aarzelen toch maar een testament op laten maken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Rutger Verbeek

Deskundig en vakkundig.

25 maart 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Marije de Vos

Uitgelichte notarissen uit Ten Post

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/