Notaris Ten Boer

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Ten Boer die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Ten Boer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ten Boer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Ten Boer gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Ten Boer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ten Boer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Woltersum, Sint Annen en Thesinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ten Boer

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ten Boer is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Ten Boer vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Ten Boer kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Ten Boer vinden

Ben je zoekende naar een juiste notaris in Ten Boer? Dan hebben we goed bericht voor je! Een professionele notaris vind je namelijk simpel vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele ogenblikken een praktische notaris in Ten Boer voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Ten Boer in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Ten Boer meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Ten Boer te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Ten Boer te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar tevens wanneer je een bedrijf wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Ten Boer om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ten Boer

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ten Boer?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Ten Boer nodig hebt. Een notariskantoor in Ten Boer zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Daarbuiten is een notariskantoor in Ten Boer de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Ten Boer kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een bijzonder specialisme brengen. Echter zijn er allerlei denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Ten Boer je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ten Boer?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ten Boer te vinden dat bij je past.

Ten Boer notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Ten Boer een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een zoektocht in Ten Boer naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het document is wel zeer noodzakelijk wanneer het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het stoppen van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het geschrift helder is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het verbreken van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Ten Boer via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het beste in Ten Boer je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ten Boer?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ten Boer.

Kosten notaris Ten Boer

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Ten Boer is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Ten Boer op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ten Boer

Nu notarissen uit Ten Boer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ten Boer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Ten Boer

Als je een goedkope notarispraktijk in Ten Boer zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Ten Boer die nauwgezet past bij je behoefte. Als de klus begrijpelijk is, is het veel eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het verkrijgen van een pand of wil je echt een akte op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Ten Boer zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ten Boer op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ten Boer vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Ten Boer notarispraktijk offertes aan te vragen? Top! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Ten Boer aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoefte.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door diverse partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Ten Boer je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op als je in Ten Boer een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve route bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ten Boer

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ten Boer en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ten Boer

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ten Boer terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ten Boer

Betrouwbare notaris gevonden

8 juli 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Paulus Huisman

Gepaste notariële hulp

30 juni 2024

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Nicole van der Laan

Offertes snel binnen

25 juni 2024

De offertes waren vlot binnen en daardoor konden we rap met een notaris in zee.

- Melanie de Ruiter

Samenlevingscontract verzorgd

17 juni 2024

Samenlevingscontract was vlug afgehandeld. Uitstekend!

- Maartje Post

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

14 juni 2024

Er is in onze zaak door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Brenda de Vos

Door raad en daad bijgestaan

6 juni 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!

- Wilhelmus van de Velden

Zorgen uit handen

28 mei 2024

De erfenis geregeld krijgen is al ingewikkeld en langdradig genoeg. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer prettig.

- Wilhelmus van de Ven

Door intensieve periode heen geholpen

25 mei 2024

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Ramona van der Laan

Aanrader!

17 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies.

- Cornelia de Graaf

Uitgelichte notarissen uit Ten Boer

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/