Notaris Hantum

Behoefte aan een top notaris uit Hantum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Hantum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Hantum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Hantum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Hantum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hantum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dokkum, Aalzum en Hantumhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hantum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Hantum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Hantum. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Hantum vinden

Ben je zoekende naar een juiste notaris in Hantum? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je immers gemakkelijk via notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een kundige notaris in Hantum voor je opdracht. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Hantum in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Hantum niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Hantum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Hantum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een bedrijfspand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Hantum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hantum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hantum?

Een degelijk notariskantoor in Hantum kan je exact helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Hantum is dat er verschillende notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Hantum voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Hantum.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een speciaal specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Hantum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hantum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hantum te vinden dat bij je past.

Hantum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Overweeg dan zeker in Hantum een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Ook het opstellen van een notarieel testament is iets wat personen in Hantum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan altijd gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het verbreken van een liefdesrelatie. Je wil op dat moment dat alles helder is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Hantum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Hantum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hantum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hantum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Hantum

De tarieven zijn een belangrijke component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Hantum. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de methode om een vaardig notaris kantoor in Hantum te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De prijzen van een notaris kantoor in Hantum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Hantum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hantum

Nu notarissen uit Hantum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hantum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hantum

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de regio zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Hantum die exact past bij je voorkeuren. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verkrijgen van raad? Of wil je misschien een overeenkomst laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Hantum een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hantum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hantum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Hantum notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Daar begeleiden we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Hantum aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Hantum je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een kennismaking of bij een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Hantum een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt altijd nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hantum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hantum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hantum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hantum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hantum

Simpelweg perfect!

23 november 2023

Boven verwachting! Geweldig!

- Ingrid van den Bosch

Snel afgehandeld

17 november 2023

Verzoek verliep vlot en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus tevreden.

- Martin Peters

Voelt betrouwbaar

11 november 2023

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Super!

- Barbara Koster

Door intensieve tijd heen geholpen

2 november 2023

Door de notaris zijn we door een lastige periode heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Ruben de Bruin

Duidelijkheid voor straks

28 oktober 2023

Na urenlang aarzelen toch maar een testament op laten stellen. Content met deze beslissing!

- Marcel Hoekstra

Bekwame notaris in arm genomen

15 oktober 2023

Ons samenlevingscontract is vakkundig en vlot opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Astrid Kuijpers

Snel een bijpassende notaris geregeld.

3 oktober 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Maurice Bosman

Vertrouwelijke notaris getroffen

27 september 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Willem van de Velden

Samenlevingscontract geregeld

21 september 2023

Binnen sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Bart Kuipers

Uitgelichte notarissen uit Hantum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/