Notaris Ternaard

Wil jij een professionele notaris in Ternaard die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Ternaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ternaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Ternaard gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Ternaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ternaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hiaure, Waaxens en Brantgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ternaard

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ternaard is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Ternaard. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Ternaard kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Ternaard vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Ternaard? Dan hebben we goed bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een breed portefeuille en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een praktische notaris in Ternaard voor jouw opdracht. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Ternaard in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Ternaard niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Ternaard in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Ternaard te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Echter tevens als je een concern wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Ternaard om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ternaard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ternaard?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Ternaard nodig hebt. Een notariskantoor in Ternaard zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Verder is een notariskantoor in Ternaard de uitverkoren partij die je kan helpen met het opstellen van talloze notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Ternaard moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een specifiek specialisme brengen. Desalniettemin zijn er verschillende denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Ternaard je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ternaard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ternaard te vinden dat bij je past.

Ternaard notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan zeker eens inspireren door in Ternaard een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een zoektocht in Ternaard naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het opheffen van een verhouding. In dit soort tijden is het van belang dat het document begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Ternaard via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Ternaard je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ternaard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ternaard.

Notaris kosten Ternaard

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Ternaard is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Ternaard kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ternaard

Nu notarissen uit Ternaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ternaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Ternaard

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Ternaard zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Met deze stappen weet je absoluut dat je een juiste partij zal vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Ternaard. Als de taak glashelder is, is het veel eenvoudiger om een passend uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je ook een overeenkomst laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Ternaard zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ternaard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ternaard vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ternaard notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Mooi! Hier kunnen wij je immers ideaal bij helpen! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Ternaard een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Ternaard je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Indien je in Ternaard een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je altijd nog een overige route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ternaard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ternaard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ternaard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ternaard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ternaard

We zijn persoonlijk begeleid

26 november 2023

Elke stap werd kritisch gefundeerd . Erg content met het proces.

- Johanna van de Berg

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

16 november 2023

Erg degelijk en gepast advies gekregen via de notaris.

- Marije Blom

Goedkoper uit dan ik dacht

10 november 2023

Was naderhand een hoop voordeliger uit dan dat ik had vermoed.

- Marloes van den Heuvel

Mooi verzorgd

4 november 2023

Vlot de goede persoon gevonden, fijn!

- Irene Bos

Eindelijk een samenlevingscontract

24 oktober 2023

Even getwijfeld of het nodig was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een boel rust.

- Yvonne Martens

Deskundig en vakkundig.

15 oktober 2023

Geen verzoek of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Jacoba van der Heijden

Toch een testament

5 oktober 2023

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze beslissing!

- Thomas Vos

Goed en snel geregeld

26 september 2023

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en daarom prima.

- Eveline Jonker

Gewoon goed

18 september 2023

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Mariska van den Broek

Uitgelichte notarissen uit Ternaard

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/