Notaris Wassenaar

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Wassenaar?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Wassenaar verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Wassenaar – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Wassenaar gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Wassenaar
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wassenaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Voorhout, Rijnsburg en Voorschoten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wassenaar

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Wassenaar kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Wassenaar. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Wassenaar vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Wassenaar? Het is niet steevast simpel om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze expeditie zullen wij er altijd voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Wassenaar. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als daarvoor.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Wassenaar in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Wassenaar te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Wassenaar

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wassenaar?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Wassenaar voor nodig hebben. Een notariskantoor in Wassenaar zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Wassenaar er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Wassenaar kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Echter zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Wassenaar je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wassenaar?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wassenaar te vinden dat bij je past.

Wassenaar notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Wassenaar naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Wassenaar bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze papieren begrijpelijk en wettelijk zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Wassenaar notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wassenaar?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wassenaar.

Notaris kosten Wassenaar

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en hulp. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Wassenaar stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Wassenaar kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wassenaar

Nu notarissen uit Wassenaar vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wassenaar vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Wassenaar

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de omgeving zit. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Door deze stappen weet je immers dat je een geschikte partij zal vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Wassenaar. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens uitsluitend over het verwerven van advies? Of wil je misschien een overeenkomst laten opstellen? Door hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Wassenaar een standaard uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wassenaar op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wassenaar vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Wassenaar notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Daar kunnen wij je immers ideaal bij bijstaan! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Wassenaar aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door diverse partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Wassenaar gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op als je in Wassenaar een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een overige route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je vandaag al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wassenaar

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wassenaar en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wassenaar

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wassenaar terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wassenaar

Prima werk ontvangen

18 mei 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Begrijpelijk betaal je voor het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Erg prettig.

- Antonius Driessen

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

6 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het traject. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Marianne Jansen

Aanvraag offertes aan te bevelen

29 april 2024

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Sabrina de Bruin

Prima keus

24 april 2024

Was een prima keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Femke Verhoeven

Blij met beslissing

16 april 2024

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Femke Willems

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

9 april 2024

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Sanne Bos

Goed en snel geregeld

3 april 2024

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische taal en daarom prima.

- Claudia de Koning

Blij met besluit

30 maart 2024

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Margaretha Peeters

Door raad en daad bijgestaan

20 maart 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

- Alexander van der Laan

Uitgelichte notarissen uit Wassenaar

Echtscheidingen Den Haag

Kon. Julianalaan 22N
2251 EA Voorschoten
Nederland

071 887 7233
http://www.echtscheidingen-denhaag.nl/

Van Wijk Notarissen

Schoolstraat 27
2242 KE Wassenaar
Nederland

070 512 3123
http://www.vanwijknotarissen.nl/

Ohmann Notariaat

Molenplein 10
2242 HW Wassenaar
Nederland

070 512 3131
https://www.notariaatohmann.nl/nl/