Notaris Vijlen

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Vijlen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Vijlen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Vijlen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Vijlen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Vijlen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vijlen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Mechelen, Epen en Eijs bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Vijlen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Vijlen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Vijlen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Vijlen vinden

Wil je een geschikte notaris in Vijlen vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een deskundige notaris vind je immers simpel dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een breed portfolio en daarmee vind je binnen een paar momenten een handige notaris in Vijlen voor jouw klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Vijlen in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Vijlen meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Vijlen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Vijlen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter ook als je een bedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Vijlen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Vijlen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Vijlen?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je precies een notariskantoor in Vijlen nodig hebt. Een notariskantoor in Vijlen zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Vijlen de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van meerdere notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Vijlen kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een bijzonder specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Vijlen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Vijlen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Vijlen te vinden dat bij je past.

Vijlen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Vijlen een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Vijlen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De wettigheid van het geschrift is wel erg belangrijk indien het noodzakelijk is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het beëindigen van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het verbreken van een liefdesrelatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Vijlen via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen wanneer een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Vijlen je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Vijlen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Vijlen.

Notaris kosten Vijlen

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Vijlen dan is het raadzaam om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat kundige notaris kantoor in Vijlen? Je vraagt gemakkelijk via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de beste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Vijlen via een nauwkeurig gespecificeerde offerte.

De tarieven van een notaris kantoor in Vijlen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Vijlen

Nu notarissen uit Vijlen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Vijlen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Vijlen

Indien je een goedkope notarispraktijk in Vijlen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Vijlen die nauwkeurig past bij je behoefte. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Vijlen zien we meestal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Vijlen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Vijlen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Vijlen notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Hier helpen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Vijlen aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Vijlen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Indien je in Vijlen een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Vijlen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Vijlen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Vijlen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Vijlen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Vijlen

Afhandeling was super

23 februari 2023

De afwikkeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Yvonne Jonker

Competent en vakkundig.

17 februari 2023

Geen vraag of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Willem Verbeek

Rap geregeld

6 februari 2023

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en rap.Snel en zonder lastig toestanden dus blij met de wijze waarop dit gaat.

- Thijs Driessen

Ze had kennis van zaken

2 februari 2023

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Erg fijn!

- Natascha van de Velde

Samenlevingscontract opgesteld

23 januari 2023

Binnen een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Arjan Smeets

Notaris was super

18 januari 2023

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Johan Kuiper

Geen nummer, humane afhandeling

9 januari 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Evelien Postma

Simpelweg prima

8 januari 2023

Uitstekende notaris, zoals ik had gehoopt.

- Erwin Janssen

Top advies gekregen!

26 december 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies.

- Dirk Boer

Uitgelichte notarissen uit Vijlen

Mr. H.J.M. van de Weijer B.V.

Stationsstraat 42
6461 EJ Kerkrade
Nederland

045 545 5549
http://notarisvandeweijer.nl/Notaris_van_de_Weijer/Contact.html

Smeets & Schop Notarissen

Willem Sophiaplein 10
6466 CP Kerkrade
Nederland

045 541 1945
http://www.smeetsschop.nl/

VHN Notarissen

Ruys de Beerenbroucklaan 27
6417 CC Heerlen
Nederland

045 571 9500
http://www.vhn-notarissen.nl/