Notaris Epen

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Epen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Epen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Epen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Epen gezocht?

Een notaris in Epen vinden

Notaris Epen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Epen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vijlen, Gulpen en Heijenrath bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Epen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Epen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Epen. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Epen vinden

Ben je op zoek naar een geschikte notaris in Epen? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een professionele notaris. We hebben een royaal portefeuille en hiermee vind je binnen een paar momenten een handige notaris in Epen voor je klus. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Epen in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Epen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Epen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Epen te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Epen een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Epen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Epen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Epen?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Epen nodig hebt. Een notariskantoor in Epen zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Ook is het zo dat een notariskantoor in Epen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Epen moet zoeken.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er talloze denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Epen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Epen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Epen te vinden dat bij je past.

Epen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Epen een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in Epen naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is beschreven. De rechtsgeldigheid van het document is namelijk erg belangrijk wanneer het noodzakelijk is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document overduidelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het opheffen van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Epen via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het slimste in Epen je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Epen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Epen.

Notaris kosten Epen

De prijzen zijn een belangrijke component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Epen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat kundige notaris kantoor in Epen? Je vraagt ongecompliceerd via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de beste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Epen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Epen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Epen

Nu notarissen uit Epen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Epen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Epen

Er zijn talloze redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Epen kunnen uiteenlopen. Er bestaat onderling best wat verschil onder de verschillende notarispraktijken in Epen. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Epen vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Epen die enorm veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Epen te zoeken is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Probeer tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Epen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Epen vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Epen een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Epen voor jou kan inhouden. Bovendien zul je gelijk kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Epen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Epen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Epen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Epen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Epen

Heel erg professioneel

27 mei 2024

Mijn notaris had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Barry Bosman

De notaris was zeer bereikbaar

24 mei 2024

Top bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Cindy Hoekstra

Voortreffelijke keuze

17 mei 2024

Was een prima keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Erik Blom

Echt een vakvrouw

7 mei 2024

Ze was zeer bekwaam en kundig. Zeer fijn!

- Adriana van de Brink

Geen zorgen gehad

30 april 2024

Te doen krijgen met een erfenis is al vreugdeloos op zichzelf. De notaris die we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg fijn.

- Bram van Leeuwen

Gehele zaak vakkundig begeleid

25 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Jacqueline van Wijk

Voelt goed

16 april 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Goed!

- Jacobus Sanders

Merci

12 april 2024

Bedankt voor alle assistentie en support!

- Natascha Huisman

Top geregeld

2 april 2024

Had binnen korte tijd een goeie offerte op maat, top!

- Bas Molenaar

Uitgelichte notarissen uit Epen

Smets / Véronique

Rue Gustave Taillard 25
4650 Herve
België

+32 87 69 26 10
http://www.notairesmets.be/

Etude du Notaire Eric Hansen

Rue de Herve 123
4651 Herve
België

+32 87 69 20 90
http://www.notairehansen.be/

Notaris Olivers Beheer B.V.

Raadhuisstraat 1
6447 AP Merkelbeek
Nederland

088 304 0304
http://www.metisnotarissen.nl/