Notaris Eijs

Behoefte aan een betaalbare notaris in Eijs die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Eijs verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Eijs – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Eijs gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Eijs
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eijs, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vijlen, Ransdaal en Wijlre bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Eijs

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Eijs is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Eijs. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Eijs vinden

Wil je een professionele notaris in Eijs vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je namelijk gemakkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Eijs die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Eijs in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Eijs regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Eijs in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Eijs te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Eijs om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Eijs

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Eijs?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Eijs voor nodig hebben. Een notariskantoor in Eijs zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Ook is een notariskantoor in Eijs de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van allerlei notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Eijs kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een expliciet specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Eijs je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Eijs?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Eijs te vinden dat bij je past.

Eijs notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Eijs naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Eijs weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een contract.

Hiernaast zal je door de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opmaken van een akte is een extreem zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Eijs een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Eijs?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Eijs.

Kosten notaris Eijs

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Eijs stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Eijs op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Eijs

Nu notarissen uit Eijs vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Eijs vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Eijs

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Eijs kunnen best uiteen lopen om verschillende redenen. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Eijs. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Eijs vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Eijs die erg veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht echt te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Eijs op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Eijs vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Eijs notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Prachtig! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Eijs een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je wensen en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Eijs je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Eijs een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Eijs

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Eijs en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Eijs

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Eijs terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Eijs

Na opvragen offertes meteen ontvangen

18 september 2023

Gauw de offertes gehad en een passende notaris gevonden.

- Barry de Bruijn

Betrouwbare partner

15 september 2023

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Goed!

- Adriaan Koster

Prima geregeld.

5 september 2023

Duidelijk en snel. Dank!

- Janneke Bosman

Verstand van regelgeving

1 september 2023

Zoals vermoed, enorm professioneel.

- Marinus Driessen

Ze had kennis van zaken

26 augustus 2023

Ze was zeer professioneel en vakkundig. Enorm fijn!

- Bart Janssen

Bedankt

15 augustus 2023

Bedankt voor alle hulp en steun!

- Arie van de Berg

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

12 augustus 2023

Een werkelijke specialist gevonden. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Pascal Peters

Voortdurend bereikbaar voor vragen

28 juli 2023

Top bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Wendy Prins

Goedkope notaris

18 juli 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, wegens onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de rapheid.

- Sebastiaan Groen

Uitgelichte notarissen uit Eijs

Notarispraktijk mr. M.H.M. Bemelmans B.V.

Valkenburgerweg 20
6361 EC Nuth
Nederland

045 524 3436
http://www.notarissen-nederland.nl/limburg/nuth/mr-m-h-m-bemelmans-47.html

Smeets & Schop Notarissen

Willem Sophiaplein 10
6466 CP Kerkrade
Nederland

045 541 1945
http://www.smeetsschop.nl/

VHN Notarissen

Ruys de Beerenbroucklaan 27
6417 CC Heerlen
Nederland

045 571 9500
http://www.vhn-notarissen.nl/