Notaris Mechelen

Behoefte aan een top notaris uit Mechelen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Mechelen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Mechelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Mechelen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Mechelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mechelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wijlre, Gulpen en Epen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Mechelen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Mechelen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Mechelen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Mechelen vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Mechelen? Het is niet altijd simpel om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze tocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Mechelen. En dankzij deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Mechelen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Mechelen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Mechelen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Mechelen?

Het goede notariskantoor in Mechelen sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Mechelen is dat er talloze notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Mechelen dan ook notarissen voor allemaal soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Mechelen.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Mechelen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Mechelen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Mechelen te vinden dat bij je past.

Mechelen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Mechelen een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Mechelen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De wettigheid van het document is wel zeer van belang indien het nodig is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het document duidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Mechelen via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen als een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Mechelen je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Mechelen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Mechelen.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Mechelen

Voor je te verdiepen in de onkosten is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Mechelen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Mechelen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Mechelen

Nu notarissen uit Mechelen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Mechelen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Mechelen

Indien je een goedkope notarispraktijk in Mechelen zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je immers dat je een geschikte partij zal vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Mechelen. Als de taak inzichtelijk is, is het immers eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor als voorbeeld het kopen van een pand of wil je tevens een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Mechelen een normaal uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Mechelen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Mechelen vergelijken

Het is slim om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Mechelen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die onnodig besteed wordt.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Vanuit dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Mechelen voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Mechelen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Mechelen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Mechelen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Mechelen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Mechelen

Door intensieve tijd heen geholpen

19 april 2024

Door de notaris zijn we door een roerige paar maanden heengeloodst. Erfenis is keurig verdeeld.

- Ilse Peeters

Ervaren notaris gevonden

7 april 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en rap opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en bekwaam aangepakt.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Martine de Vries

Notariële steun was fijn

4 april 2024

Geholpen door een prof die enorm met me meeleeft, enorm prettig.

- Susanne van Dijk

Gewoon goed

26 maart 2024

Helder en snel. Dank!

- Mark van de Wal

Oprecht top!

22 maart 2024

Boven verwachting! Super!

- Catharina Molenaar

Top geregeld

15 maart 2024

Direct de passende persoon getroffen, aangenaam!

- Gerrit Vos

Fijne notariële hulp

6 maart 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Kirsten de Bruin

Begrijpelijk opgave van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

25 februari 2024

- Bas Martens

Afhandeling uit handen

19 februari 2024

De erfenis geregeld krijgen is al onaangenaam en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Vanessa Hofman

Uitgelichte notarissen uit Mechelen

NOTAIRE ANNA PONENTE

Rue de la Bel 51
4880 Aubel
België

+32 87 68 76 35
https://www.notaire.be/Notaire/anna-ponente

Notarissen Metis

Looierstraat 2
6271 BB Gulpen
Nederland

088 304 0304
http://www.metisnotarissen.nl/

VHN Notarissen

Ruys de Beerenbroucklaan 27
6417 CC Heerlen
Nederland

045 571 9500
http://www.vhn-notarissen.nl/