Notaris Sumar

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Sumar?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Sumar verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Sumar – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Sumar gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Sumar
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sumar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Garijp, Nijega en De Tike bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sumar

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Sumar is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Sumar vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Sumar kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Sumar vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Sumar? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het moeilijk om de goede partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Sumar. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Sumar te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Sumar te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Sumar

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sumar?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Sumar voor nodig hebben. Een notariskantoor in Sumar kan je onder andere helpen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Sumar er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Sumar moet zoeken.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Sumar je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sumar?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sumar te vinden dat bij je past.

Sumar notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Sumar notarispraktijk, je zal nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een woning. Hierbij kan men denken aan onder andere gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Sumar weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een contract.

Ook bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Sumar notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sumar?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sumar.

Notaris kosten Sumar

De onkosten zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Sumar. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan echt dat juiste notaris kantoor in Sumar? Je vraagt natuurlijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de aantrekkelijkste keuze. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Sumar door een zorgvuldig gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn diverse manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Sumar op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sumar

Nu notarissen uit Sumar vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sumar vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Sumar

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je zeker dat je een competente partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Sumar die precies past bij je behoefte. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van advies? Of wil je daarnaast een hypotheekakte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Sumar zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sumar op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sumar vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Sumar notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij begeleiden! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Sumar een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Sumar je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Sumar een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog beslissen om een overige optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sumar

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sumar en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sumar

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sumar terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sumar

Merci

26 november 2023

Bedankt voor alle hulp en ondersteuning!

- Marije van Dongen

Gewoon super!

16 november 2023

Boven verwachting! Grandioos!

- Arjan van de Velde

Door moeilijke periode heen geholpen

10 november 2023

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Judith Martens

Door raad en daad geholpen

1 november 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

- Nathalie Boer

Bekwame notaris ingeschakeld

23 oktober 2023

Ons samenlevingscontract is vakkundig en vlot opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en professioneel aangepakt.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Klaas Bosman

Begrijpelijk opgave van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

12 oktober 2023

- Bram de Vos

Offertes gauw binnen

7 oktober 2023

Vlug de offertes gehad en een passende notaris gevonden.

- Kim Groen

Eindelijk een samenlevingscontract

25 september 2023

Na jaren samen wonen alles toch maar officieel gemaakt. Voelt wel prettig.

- Mark van Dam

De notaris was zeer bereikbaar

18 september 2023

Prima bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Tim Dekker

Uitgelichte notarissen uit Sumar

Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V.

Reidroas 8
9254 JR Hurdegaryp
Nederland

0511 479 030
http://www.notarisdevalk.nl/

Notariskantoor Beks

Stinswei 14
9269 TE Feanwâlden
Nederland

0511 472 212
http://www.notariskantoorbeks.nl/

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma

Lageweg 20
9251 JW Burgum
Nederland

0511 463 535
http://www.notarisdantuma.nl/