Notaris De Tike

Wil jij een professionele notaris uit De Tike die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris De Tike verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit De Tike – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris De Tike gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris De Tike
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Tike, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Smalle Ee, Oudega en Nijega bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris De Tike

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in De Tike kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit De Tike vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit De Tike kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris De Tike vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in De Tike? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige professional die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de goede partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in De Tike. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in De Tike te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in De Tike te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit De Tike

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor De Tike?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in De Tike nodig hebt. Een notariskantoor in De Tike zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in De Tike er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in De Tike kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand erom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in De Tike je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit De Tike?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor De Tike te vinden dat bij je past.

De Tike notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in De Tike naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een perceel. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in De Tike weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Tevens zal je door de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene huizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in De Tike een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract De Tike?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor De Tike.

Kosten notaris De Tike

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in De Tike stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De kosten van een notaris kantoor in De Tike kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio De Tike

Nu notarissen uit De Tike vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit De Tike vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris De Tike

Als je een goedkope notarispraktijk in De Tike zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je immers dat je een competente partij zal vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in De Tike. Als de opdracht inzichtelijk is, is het veel gemakkelijker om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het aankopen van een woning of wil je echt een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in De Tike een gebruikelijk uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van De Tike op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris De Tike vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in De Tike een specifieke klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Tijdens dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in De Tike die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken De Tike

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit De Tike en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

De Tike

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit De Tike terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in De Tike

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

19 mei 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Ruud de Leeuw

Top geregeld

17 mei 2024

Had binnen korte tijd een goede aanbieding op maat, geweldig!

- Melanie Kramer

Gewoon prima

8 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo goed zou zijn.

- Robert Postma

Aanvraag offertes aan te raden

29 april 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanprijzen.

- Marijke van der Linden

Aanrader

21 april 2024

Uit eigen ondervinding bevelen wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Rogier van de Wal

Samenlevingscontract opgesteld

16 april 2024

Samenlevingscontract was zo geregeld. Grandioos!

- Michael van Veen

Kritisch begeleid van start tot beëindiging proces

13 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het traject. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Adrianus van de Berg

Zoals verwacht

3 april 2024

Goed aanbod gekregen.

- Maaike Koster

Goed en snel geregeld

25 maart 2024

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor prima.

- Willem de Jong

Uitgelichte notarissen uit De Tike

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma

Lageweg 20
9251 JW Burgum
Nederland

0511 463 535
http://www.notarisdantuma.nl/

Notariskantoor Beks

Stinswei 14
9269 TE Feanwâlden
Nederland

0511 472 212
http://www.notariskantoorbeks.nl/

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/