Notaris Noardburgum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Noardburgum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Noardburgum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Noardburgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Noardburgum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Noardburgum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noardburgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Veenwouden, Zwaagwesteinde en Twijzelerheide bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Noardburgum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Noardburgum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Noardburgum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Noardburgum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Noardburgum vinden

Wil je een competente notaris in Noardburgum vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een competente notaris. Wij hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Noardburgum voor jouw opdracht. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Noardburgum in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Noardburgum niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Noardburgum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Noardburgum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar tevens indien je een onderneming wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Noardburgum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Noardburgum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Noardburgum?

Het passende notariskantoor in Noardburgum sluit haarfijn aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Noardburgum is dat er een aantal notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Noardburgum voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Noardburgum.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een speciaal specialisatie brengen. Echter zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Noardburgum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Noardburgum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Noardburgum te vinden dat bij je past.

Noardburgum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Noardburgum een notariskantoor te raadplegen. In ieder geval het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Noardburgum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een geldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het stoppen van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Noardburgum via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Noardburgum je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Noardburgum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Noardburgum.

Notaris kosten Noardburgum

Voor je te verdiepen in de kosten is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Noardburgum stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Noardburgum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Noardburgum

Nu notarissen uit Noardburgum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Noardburgum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Noardburgum

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de regio zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je doorgaans in verbinding komen met een notarispraktijk in Noardburgum die haarfijn past bij je wensen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je wens louter over het verwerven van raad? Of wil je bovendien een akte laten opstellen? Met daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Noardburgum een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Noardburgum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Noardburgum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Noardburgum notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Daar assisteren we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Noardburgum aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Noardburgum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Noardburgum een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een alternatieve route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Noardburgum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Noardburgum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Noardburgum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Noardburgum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Noardburgum

Notarieel gewoon goed

30 november 2023

De offertes snel na aanvraag binnen en daardoor snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- Arie Brouwer

Erfenis goed verdeeld

23 november 2023

Door de notaris zijn we door een onrustige paar maanden heengeloodst. Erfenis is mooi verdeeld.

- Martin Peeters

We zijn persoonlijk begeleid

14 november 2023

Iedere fase werd kritisch gefundeerd . Daarom zeer content met de begeleiding.

- Daniëlle Vos

Begrijpelijk uiteenzetting van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

9 november 2023

- Michel Visser

Goedkoop is duurkoop

2 november 2023

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere notaris heb ik met notaris-kaart wel een betrouwbare notaris ontdekt. Had ik veel sneller moeten doen.

- Nathalie Vink

Simpelweg uitstekend!

28 oktober 2023

Boven verwachting! Super!

- Daniëlle Scholten

Notariskantoor was super

11 oktober 2023

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Paulus Vink

Inhoudelijk en vakkundig.

5 oktober 2023

De offertes rap na aanvraag binnen en daarom snel en goed juridisch advies gekregen.

- Adrianus Dekker

Content met beslissing

27 september 2023

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Angelique de Bruin

Uitgelichte notarissen uit Noardburgum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V.

Reidroas 8
9254 JR Hurdegaryp
Nederland

0511 479 030
http://www.notarisdevalk.nl/