Notaris Burgum

Behoefte aan een betaalbare notaris in Burgum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Burgum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Burgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Burgum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Burgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van De Tike, Noardburgum en Sumar bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Burgum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Burgum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Burgum. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Burgum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Burgum vinden

Misschien al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Burgum? Het is niet altijd eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het behoorlijke aanbod is het complex om de praktische partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Burgum. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als vroeger.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Burgum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Burgum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Burgum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Burgum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Burgum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Burgum zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Verder is een notariskantoor in Burgum de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van een aantal notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Burgum moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een bijzonder specialisatie brengen. Evengoed zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Burgum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Burgum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Burgum te vinden dat bij je past.

Burgum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Burgum naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Hier kan men denken aan bijvoorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Burgum weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Burgum een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Burgum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Burgum.

Kosten notaris Burgum

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Burgum dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn vak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan echt de manier om een behendig notaris kantoor in Burgum te vinden? Je vraagt natuurlijk via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de beste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Burgum met een secuur gespecificeerde prijsopgave.

De kosten van een notaris kantoor in Burgum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Burgum

Nu notarissen uit Burgum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Burgum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Burgum

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Burgum. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het enkel maar nodig om advies te krijgen voor onder andere het overnemen van een huis of wil je misschien een akte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Burgum een standaard tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Burgum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Burgum vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Burgum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een boel tijd die overbodig besteed wordt.

Vervolgens hoef je uitsluitend nog maar een gesprek in te plannen. Gedurende dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Burgum die je voor je hebt. Verder zal je meteen kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Burgum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Burgum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Burgum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Burgum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Burgum

Ervaren notaris ontdekt

7 april 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en professioneel aangepakt.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Gerardus van Veen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

6 april 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Irene Hermans

Eindelijk een samenlevingscontract

26 maart 2024

Momentje getwijfeld of het benodigd was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een stuk rust.

- David Kok

Blij met beslissing

21 maart 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Jacqueline Hoekstra

Individueel bijgestaan

13 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Marjolein Dekker

Content met besluit

7 maart 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Adriana van Beek

Snel een bijpassende notaris geregeld.

29 februari 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Top!

- Charlotte van der Meulen

Transparant in alles

18 februari 2024

Begrijpelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Wouter de Haan

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

11 februari 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Natasja Kramer

Uitgelichte notarissen uit Burgum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notariskantoor Brouns

Canterlandseweg 3
9061 BX Gytsjerk
Nederland

058 256 3344
http://www.notariskantoorbrouns.nl/