Notaris Engelum

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Engelum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Engelum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Engelum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Engelum gezocht?

Een notaris uit Engelum vinden

Notaris Engelum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Engelum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Beetgum, Beetgumermolen en Stiens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Engelum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Engelum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Engelum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Engelum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Engelum vinden

Wil je een kundige notaris in Engelum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een juiste notaris vind je namelijk eenvoudig bij notaris-kaart.nl. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Engelum die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Engelum in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Engelum regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Engelum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Engelum te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Engelum een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Engelum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Engelum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Engelum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Engelum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Engelum zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Engelum de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van diverse notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Engelum moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een specifiek specialisme brengen. Evengoed zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Engelum je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Engelum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Engelum te vinden dat bij je past.

Engelum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Engelum een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook meestal terecht bij een zoektocht in Engelum naar een notariskantoor.

Je bent dan over het algemeen gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, goed is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Engelum via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Engelum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Engelum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Engelum.

Notaris kosten Engelum

De prijzen zijn een doorslaggevende component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Engelum. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn taak niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Engelum? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Engelum door een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Engelum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Engelum

Nu notarissen uit Engelum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Engelum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Engelum

De prijzen voor een notarispraktijk in Engelum kunnen flink uiteen lopen om talloze oorzaken. De ene notarispraktijk in Engelum is biologisch de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Engelum vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Engelum die enorm veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Engelum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Engelum vergelijken

Het is handig om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Engelum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Engelum die je voor je hebt. In ieder geval zal je direct kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Engelum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Engelum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Engelum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Engelum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Engelum

Notariskantoor was super

14 juli 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Vanessa van der Heijden

Erfenis netjes verdeeld

11 juli 2024

Door de notaris zijn we door een onrustige periode heengeloodst. Erfenis is mooi verdeeld.

- Diana Wolters

Top begeleid van begin tot einde traject

3 juli 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Jacob van Beek

Tijd voor actie

28 juni 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Super!

- Miranda de Lange

Toch een testament

21 juni 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Content met deze beslissing!

- Cornelia van der Heijden

Content met begeleiding

14 juni 2024

Gewoon gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Robin de Wit

Content met begeleiding

7 juni 2024

Gewoon voldaan met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Natasja Janssen

Hele zaak vakkundig begeleid

28 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het traject. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Miranda Post

Tarieven vielen mee

19 mei 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Martinus Dekker

Uitgelichte notarissen uit Engelum

Willem Jansma

Hoyte Roucomastrjitte 40
9035 CD Dronryp
Nederland

0517 231 752
http://www.willemjansma.nl/hoofd/Lllkkkcckk0999.php

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/