Notaris Britsum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Britsum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Britsum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Britsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Britsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Britsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Britsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Jelsum, Lekkum en Snakkerburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Britsum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Britsum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Britsum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Britsum vinden

Ben je echt op zoek naar een notaris in Britsum? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede persoon die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het behoorlijke aanbod is het ingewikkeld om de praktische partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Britsum. En dankzij deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Britsum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Britsum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Britsum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Britsum?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Britsum kan je juist helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Britsum is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Britsum voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Britsum.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een kenmerkend specialisme brengen. Echter zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Britsum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Britsum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Britsum te vinden dat bij je past.

Britsum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Britsum naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. De notaris in Britsum weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van een hypotheekakte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Britsum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Britsum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Britsum.

Kosten notaris Britsum

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en hulp. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Britsum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Britsum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Britsum

Nu notarissen uit Britsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Britsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Britsum

De kosten voor een notarispraktijk in Britsum kunnen flink uiteen lopen om allemaal aanleidingen. Er bestaat wederkerig best wat onderscheid tussen de verschillende notarispraktijken in Britsum. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Britsum die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder dan een notarispraktijk in Britsum die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Britsum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Britsum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Britsum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Daar kunnen wij je immers uitstekend bij assisteren! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Britsum aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door diverse partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Britsum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Britsum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog besluiten om een overige optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Britsum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Britsum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Britsum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Britsum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Britsum

Eenvoudig goed

20 juli 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Tom van Dam

Kosten vielen mee

8 juli 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Angela Smits

Aanrader

3 juli 2024

Uit eigen ondervinding raden wij notaris-kaart en dus de offerte aanvraag aan.

- Remco de Wit

Tijd voor actie

24 juni 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Michel Huisman

Oprecht fatsoenlijk

20 juni 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo slim zou zijn.

- Saskia van der Linden

We zijn persoonlijk bijgestaan

9 juni 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het proces. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Marije Sanders

Afhandeling uit handen

7 juni 2024

De erfenis geregeld krijgen is al naar en vervelend genoeg. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer fijn.

- David van de Berg

Aanrader

1 juni 2024

We kunnen notaris-kaart aanprijzen.

- Evelien Boer

Ervaring met notariskantoor was super

25 mei 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Kelly Willemsen

Uitgelichte notarissen uit Britsum

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/

Adema Gast Wierda Notarissen

Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
Nederland

058 215 1115
http://www.notarissen-nederland.nl/friesland/leeuwarden/adema-gast-wierda-notarissen-12.html