Notaris Stedum

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Stedum?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Stedum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Stedum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Stedum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Stedum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ten Boer, Ten Post en Lellens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Stedum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Stedum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Stedum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Stedum vinden

Wil je een deskundige notaris in Stedum vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een geschikte notaris vind je immers eenvoudig bij notaris-kaart.nl. We hebben een royaal portefeuille en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een verstandige notaris in Stedum voor je klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Stedum in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Stedum vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Stedum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Stedum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Stedum een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Echter tevens indien je een handelsbedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Stedum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Stedum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Stedum?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Stedum nodig hebt. Een notariskantoor in Stedum kan je onder andere helpen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Ook is het zo dat een notariskantoor in Stedum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Stedum kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Stedum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Stedum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Stedum te vinden dat bij je past.

Stedum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Stedum een notariskantoor te vinden voor deze taak. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook regelmatig terecht bij een zoektocht in Stedum naar een notariskantoor.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt bijzonder goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het afbreken van een relatie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Stedum via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in Stedum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Stedum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Stedum.

Notaris kosten Stedum

Voor je te verdiepen in de kosten is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Stedum stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Stedum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Stedum

Nu notarissen uit Stedum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Stedum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Stedum

Er zijn allerlei oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Stedum kunnen uiteenlopen. Er bestaat over en weer best wat verschil onder de verschillende notarispraktijken in Stedum. Kosten kunnen beduidend verschillen op basis van ervaring en kunde, en tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Stedum die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder dan een notarispraktijk in Stedum die veel groter is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Stedum te zoeken is door aparte aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij je omstandigheid. Probeer verder te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Stedum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Stedum vergelijken

Het is goed om diverse offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Stedum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een boel tijd die overbodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Stedum voor jou kan betekenen. Verder zul je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Stedum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Stedum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Stedum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Stedum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Stedum

Ze had kennis van zaken

19 mei 2023

Onze notaris had duidelijk kennis van zaken. Erg fijn!

- Karin Schipper

Transparant in alles

12 mei 2023

Begrijpelijke offerte gehad en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Adriana van den Heuvel

Vertrouwde partner

7 mei 2023

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Super!

- Catharina Koning

Vlot en passende notaris gevonden

28 april 2023

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Arjan Sanders

Kosten wel maar moeite niet bespaard

22 april 2023

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Content dus!

- Cornelis Dekker

Aanrader

14 april 2023

Uit eigen ervaring raden wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Monique Hendriks

Ervaren notaris ontdekt

3 april 2023

Ons samenlevingscontract is deskundig en vlot opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit helder en professioneel afgehandeld.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Annemarie de Boer

Super geregeld

31 maart 2023

Snel de juiste persoon gevonden, fijn!

- Renate Peeters

Bekwame notaris in arm genomen

24 maart 2023

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
De tarieven waren prima.

- Dennis van Dam

Uitgelichte notarissen uit Stedum

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/