Notaris Sint Annen

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Sint Annen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Sint Annen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Sint Annen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Sint Annen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Sint Annen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Annen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Middelstum, Huizinge en Westerwijtwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sint Annen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Sint Annen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Sint Annen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Sint Annen vinden

Ben je op zoek naar een geschikte notaris in Sint Annen? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een deskundige notaris vind je immers gemakkelijk met notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Sint Annen die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Sint Annen in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Sint Annen niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Sint Annen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Sint Annen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Daarbuiten speelt een notaris in Sint Annen een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Sint Annen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Sint Annen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sint Annen?

Het goede notariskantoor in Sint Annen sluit precies aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Sint Annen is dat er talloze notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Sint Annen dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Sint Annen.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisme brengen. Evengoed zijn er verschillende denkbare situaties waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Sint Annen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sint Annen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sint Annen te vinden dat bij je past.

Sint Annen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Sint Annen naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Sint Annen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus altijd dat deze stukken duidelijk en legitiem zijn.

Hiernaast zal je door de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opmaken van een hypotheekakte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Sint Annen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sint Annen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sint Annen.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Sint Annen

De prijzen zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Sint Annen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn beroep niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Sint Annen? Je vraagt eenvoudig via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de beste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Sint Annen dankzij een secuur gespecificeerde aanbieding.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Sint Annen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sint Annen

Nu notarissen uit Sint Annen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sint Annen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Sint Annen

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Sint Annen kunnen best uiteen lopen om verschillende oorzaken. De ene notarispraktijk in Sint Annen is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Sint Annen die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Sint Annen die veel kolossaler is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw omstandigheid. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sint Annen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sint Annen vergelijken

Het is verstandig om diverse offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat zeer van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Sint Annen een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Vanuit dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Sint Annen voor jou kan betekenen. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sint Annen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sint Annen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sint Annen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sint Annen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sint Annen

Betrouwbare notaris gevonden

13 juli 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Annemarie Huisman

Iemand die weet waar hij het over heeft

30 juni 2024

In minder dan no-time een vakkundige notaris. Schitterend!

- Simone Jacobs

Zorgen uit handen

25 juni 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al onaangenaam en langdradig genoeg. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, heel fijn.

- Petronella van Vliet

Zijn prima bijgestaan in de zaak

16 juni 2024

De afwikkeling tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Erik Post

Competent en vakkundig.

12 juni 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Kevin Willemsen

Betrouwbare notaris gevonden

4 juni 2024

Erg betrouwbaar en gepast advies gekregen door de notaris.

- Eva van de Berg

Notarieel gewoon top

30 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Franciscus Blom

Snel de geschikte professional getroffen

24 mei 2024

Na de offertes gauw de passende keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Simon de Leeuw

Deskundige notaris

17 mei 2024

Direct de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Esther de Leeuw

Uitgelichte notarissen uit Sint Annen

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Lambeck Harms Notaries

Van Elmptstraat 16 14
9723 ZL Groningen
Nederland

050 312 5370
http://www.lambeckharms.nl/