Notaris Lellens

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Lellens?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lellens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lellens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Lellens gezocht?

Een notaris in Lellens vinden

Notaris Lellens
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lellens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ten Boer, Ten Post en Winneweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lellens

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lellens kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Lellens. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Lellens vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Lellens? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het moeilijk om de goede partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Lellens. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Lellens in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Lellens te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lellens

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lellens?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je exact een notariskantoor in Lellens nodig hebt. Een notariskantoor in Lellens kan je onder andere helpen met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Lellens er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bevoegd notariskantoor in Lellens kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een speciaal specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand daarom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Lellens je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lellens?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lellens te vinden dat bij je past.

Lellens notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien redenen kunnen opnoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Lellens notarispraktijk, je zal nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Hier kan men denken aan als voorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. De notaris in Lellens weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf uiteraard zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Lellens notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lellens?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lellens.

Notaris kosten Lellens

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en hulp. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Lellens is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Lellens op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lellens

Nu notarissen uit Lellens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lellens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Lellens

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Door deze stappen weet je immers dat je een betrouwbare partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lellens. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je behoefte louter over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je bovendien een overeenkomst laten opmaken? Middels daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Lellens zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lellens op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lellens vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Lellens notarispraktijk offertes wilt opvragen? Prachtig! Hier helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Lellens een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Lellens gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Als je in Lellens een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lellens

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lellens en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lellens

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lellens terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lellens

Heel erg vakkundig

20 mei 2024

Een echte pro gevonden. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Stefan Koster

Hele zaak vakkundig begeleid

16 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Jeroen Scholten

Uiteindelijk een testament

9 mei 2024

Na weken twijfelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Jolanda Hendriks

Super verlopen

4 mei 2024

Had binnen korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Irene Peeters

Geen zorgen gehad

21 april 2024

Te doen krijgen met een erfdeel is al treurig op zichzelf. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer fijn.

- Iris van Vliet

Goedkope notaris

14 april 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gegeven onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken naderhand.

- Sabine van de Velden

Ervaren notaris gevonden

11 april 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en rap opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Eric Verhoeven

Super verlopen

4 april 2024

Had binnen korte periode een passende aanbieding op maat, geweldig!

- René de Vos

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

30 maart 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Ingrid van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Lellens

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/