Notaris Sauwerd

Wil jij een professionele notaris uit Sauwerd die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Sauwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Sauwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Sauwerd gezocht?

Een notaris uit Sauwerd vinden

Notaris Sauwerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sauwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oostwold, Warffum en Aduard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sauwerd

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Sauwerd is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Sauwerd. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Sauwerd vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Sauwerd? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er ook voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Sauwerd. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als voorheen.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Sauwerd te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Sauwerd te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Sauwerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sauwerd?

Een degelijk notariskantoor in Sauwerd kan je nauwgezet helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Sauwerd is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Sauwerd dan ook notarissen voor verschillende soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Sauwerd.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Sauwerd je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sauwerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sauwerd te vinden dat bij je past.

Sauwerd notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Sauwerd een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Evenals het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Sauwerd via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De rechtsgeldigheid van het geschrift is namelijk erg noodzakelijk als het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de overeenkomst in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het opheffen van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Sauwerd via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Sauwerd je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sauwerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sauwerd.

Kosten notaris Sauwerd

De prijzen zijn een belangrijke component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Sauwerd. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat praktische notaris kantoor in Sauwerd? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De prijzen van een notaris kantoor in Sauwerd worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de kosten van een notaris kantoor in Sauwerd op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sauwerd

Nu notarissen uit Sauwerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sauwerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Sauwerd

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Sauwerd zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een geschikte partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Sauwerd die exact past bij je voorkeuren. Als de klus glashelder is, is het namelijk simpeler om een passend uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het verkrijgen van een woning of wil je bovendien een akte op laten maken? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Sauwerd zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sauwerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sauwerd vergelijken

Het is goed om diverse offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat ontzettend van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Sauwerd een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Hierna hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Sauwerd die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sauwerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sauwerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sauwerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sauwerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sauwerd

Snel de goede professional getroffen

7 juli 2024

Na de offertes vlug de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Irene Scholten

Door raad en daad bijgestaan

1 juli 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Suzanne Verhoeven

Duidelijke gang van zaken

25 juni 2024

Overzichtelijke offerte gekregen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Simone van der Horst

Goedkoper dan verwacht

19 juni 2024

Was naderhand een hoop voordeliger uit dan dat ik had vermoed.

- Iris Bosman

Vlot een passende notaris geregeld.

11 juni 2024

Ondanks de spoed kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Arie Martens

Snel en juiste notaris gevonden

7 juni 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Arie van de Velden

Simpelweg perfect!

26 mei 2024

Boven verwachting! Super!

- Patrick de Ruiter

Had dit veel eerder moeten doen

21 mei 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Hendrikus de Ruiter

Uiteindelijk een samenlevingscontract

12 mei 2024

Even getwijfeld of het noodzakelijk was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Voelt wel goed.

- Thomas Brouwer

Uitgelichte notarissen uit Sauwerd

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/

De Vries & Doornbos advocaten & belastingkundige

Kraneweg 19
9718 JD Groningen
Nederland

050 313 5145
http://www.devries-doornbos.nl/

Forum Notarissen

Noorderhaven 34
9712 VL Groningen
Nederland

050 318 5188
https://www.forumnotariaat.nl/