Notaris Rottum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Rottum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Rottum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Rottum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Rottum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Rottum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rottum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Westerwijtwerd, Toornwerd en Kantens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Rottum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Rottum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Rottum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Rottum vinden

Wil je een geschikte notaris in Rottum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Rottum die aansluit op je behoefte. In een paar gevallen is het noodzaak om een notaris in Rottum in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Rottum niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Rottum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Rottum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Rottum een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook als je een concern wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Rottum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Rottum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Rottum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Rottum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Rottum kan je onder andere helpen met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is een notariskantoor in Rottum de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van een aantal notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Rottum kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Rottum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Rottum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Rottum te vinden dat bij je past.

Rottum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Rottum een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een expeditie in Rottum naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De wettigheid van het document is namelijk erg belangrijk indien het noodzakelijk is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het document helder is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Rottum via notariskantoor hebt laten opstellen. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Rottum je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Rottum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Rottum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Rottum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Rottum stelt als voorbeeld de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Rottum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Rottum

Nu notarissen uit Rottum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Rottum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Rottum

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker dat je een geschikte partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Rottum. Als de klus duidelijk is, is het een stuk simpeler om een passend tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je daarnaast een overeenkomst laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Rottum zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Rottum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Rottum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Rottum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Prachtig! Daar assisteren we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Rottum aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Rottum je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of tijdens een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op als je in Rottum een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Rottum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Rottum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Rottum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Rottum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Rottum

Bekwame notaris in arm genomen

25 mei 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en vlot opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Marianne van Vliet

Samenlevingscontract opgesteld

16 mei 2024

Samenlevingscontract was zo verzorgd. Super!

- Danny van den Bosch

Samenlevingscontract opgesteld

9 mei 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Yvonne de Koning

Goed en snel geregeld

2 mei 2024

Testament is zonder al teveel franje georganiseerd. Duidelijke taal en lage prijzen. Ideaal.

- Tom Smeets

Zoals verwacht

22 april 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Klaas Gerritsen

Merci

14 april 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Lisette Postma

Aanrader

10 april 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanprijzen.

- Jelle Peters

Uitstekende keus

2 april 2024

Naderhand blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Rogier Hermans

De notaris was zeer bereikbaar

27 maart 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer prettig.

- Jacoba Mulder

Uitgelichte notarissen uit Rottum

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/