Notaris Warffum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Warffum?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Warffum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Warffum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Notaris Warffum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Warffum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Warffum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Usquert, Sauwerd en Middelstum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Warffum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Warffum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Warffum. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Warffum vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Warffum? Dan kunnen we je gerust stellen! Een vakkundige notaris vind je namelijk simpel dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portfolio en hiermee vind je binnen enkele momenten een praktische notaris in Warffum voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Warffum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Warffum meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Warffum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Warffum te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Warffum een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook indien je een concern wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Warffum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Warffum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Warffum?

Een competent notariskantoor in Warffum kan je nauwgezet helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Warffum is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Warffum dan ook notarissen voor allerlei soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Warffum.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een expliciet specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Warffum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Warffum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Warffum te vinden dat bij je past.

Warffum notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Warffum notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Warffum weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van een akte is een meest zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf uiteraard zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Warffum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Warffum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Warffum.

Kosten notaris Warffum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Warffum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Warffum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Warffum

Nu notarissen uit Warffum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Warffum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Warffum

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Warffum die exact past bij je wensen. Als de taak glashelder is, is het immers gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het aankopen van een huis of wil je misschien een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Warffum zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Warffum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Warffum vergelijken

Het is uiteraard een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat erg van belang is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Warffum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een boel tijd die onnodig besteed wordt.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Tijdens dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Warffum die je voor je hebt. Tevens zal je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Warffum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Warffum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Warffum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Warffum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Warffum

Afhandeling was persoonlijk

21 september 2021

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het traject. Daarom zeer content met de begeleiding.

- Sanne Mulder

Oprecht top!

18 september 2021

Fantastisch verzorgd! Top!

- Bram Peters

Goedkope notaris

9 september 2021

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken naderhand.

- Annemieke de Bruijn

Goed en snel geregeld

4 september 2021

Wilsbeschikking is buiten al teveel poespas afgehandeld. Duidelijke taal en lage kosten. Perfect.

- Monique Hoekstra

Voordeliger uit dan ik dacht

26 augustus 2021

Kosten vielen veel minder hoog uit dan ik dacht.

- Sanne Sanders

Snel geregeld

19 augustus 2021

Vanaf het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en snel.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Sylvia Huisman

Tevreden met begeleiding

12 augustus 2021

Gewoonweg gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Charlotte van de Wal

Bedankt

7 augustus 2021

Bedankt voor alle assistentie en support!

- Mariska van de Berg

Goedkoop is duurkoop

26 juli 2021

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Hendrikus Kuiper

Uitgelichte notarissen uit Warffum

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Aequo Notariaat Hunsingo – Notariskantoor Winsum – Notaris te Winsum

Stationsweg 2
9951 BA Winsum
Nederland

0595 441 301
http://www.notariskantoorwinsum.nl/