Notaris Oostwold

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Oostwold?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Oostwold verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Oostwold – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Oostwold gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Oostwold
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostwold, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leek, Midwolde en Zuidhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oostwold

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oostwold kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Oostwold. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Oostwold kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Oostwold vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Oostwold? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je immers gewoon dankzij notaris-kaart.nl. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Oostwold die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Oostwold in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Oostwold meestal alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Oostwold in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Oostwold te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Oostwold een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Oostwold om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oostwold

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oostwold?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Oostwold nodig hebt. Een notariskantoor in Oostwold kan je onder andere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Oostwold er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Oostwold kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er diverse denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Oostwold je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oostwold?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oostwold te vinden dat bij je past.

Oostwold notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Oostwold naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Hier kan men denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. De notaris in Oostwold weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Oostwold notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oostwold?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oostwold.

Kosten notaris Oostwold

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Oostwold dan is het slim om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de methode om een vaardig notaris kantoor in Oostwold te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Oostwold via een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

De onkosten van een notaris kantoor in Oostwold kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oostwold

Nu notarissen uit Oostwold vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oostwold vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Oostwold

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Indien je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Oostwold. Als de opdracht helder is, is het een stuk simpeler om een passend uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte louter over het verkrijgen van raad? Of wil je tevens een akte laten opmaken? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oostwold een gebruikelijk tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oostwold op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oostwold vergelijken

Het is natuurlijk een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische kwesties. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Oostwold een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Hierna hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Oostwold die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oostwold

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oostwold en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oostwold

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oostwold terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oostwold

Voelt vertrouwd

19 april 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Fantastisch!

- Marjolein Bos

Begrijpelijk totaalbeeld van de kosten ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

9 april 2024

- Pieter Schouten

Goedkoop is duurkoop

1 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Albert Dijkstra

Vertrouwelijke notaris getroffen

26 maart 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Joost Bos

Zoals bedacht

21 maart 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Björn Evers

Content met afgeleverd werk

14 maart 2024

Eenvoudig gelukkig met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Jan de Koning

Geen nummer, humane behandeling

8 maart 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Anouk Peeters

Minder duur uit dan ik dacht

26 februari 2024

Was achteraf een stuk minder duur uit dan dat ik had bedacht.

- Pieter Smits

Prima raadgeving gekregen!

18 februari 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies.

- Christian Jansen

Uitgelichte notarissen uit Oostwold

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Nederland

0594 503 131
http://www.notariszuidhorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/