Notaris Pijnacker

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Pijnacker?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Pijnacker verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Pijnacker – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Pijnacker gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Pijnacker
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pijnacker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Delfgauw, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Pijnacker

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Pijnacker is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Pijnacker. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Pijnacker kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Pijnacker vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Pijnacker? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de goede professional die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Pijnacker. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als eerder.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Pijnacker te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Pijnacker te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Pijnacker

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Pijnacker?

Het juiste notariskantoor in Pijnacker sluit exact aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Pijnacker is dat er meerdere notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Pijnacker dan ook notarissen voor verschillende soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Pijnacker.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een specifiek specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Pijnacker je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Pijnacker?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Pijnacker te vinden dat bij je past.

Pijnacker notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Pijnacker een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Ook het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Pijnacker via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Meestal is dat pas bij het opheffen van de regeling in kwestie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, correct is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Pijnacker via notariskantoor hebt laten opstellen. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Pijnacker je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Pijnacker?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Pijnacker.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Pijnacker

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en hulp. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Pijnacker is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Pijnacker op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Pijnacker

Nu notarissen uit Pijnacker vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Pijnacker vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Pijnacker

Er zijn aparte redenen waarom de kosten voor een notarispraktijk in Pijnacker kunnen verschillen. Er bestaat onderling behoorlijk wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Pijnacker. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Pijnacker vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Pijnacker die zeer veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Pijnacker te zoeken is door allerlei aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk tevens of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Pijnacker op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Pijnacker vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Pijnacker notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij bijstaan! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Pijnacker aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Pijnacker je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wanneer je in Pijnacker een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en vandaag nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt altijd nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Pijnacker

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Pijnacker en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Pijnacker

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Pijnacker terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Pijnacker

Samenlevingscontract verzorgd

21 februari 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Natasja Timmermans

Goed werk ontvangen

15 februari 2024

Ik was bang dat het zeer complex zou zijn en hoofdzakelijk: prijzig. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Super prettig.

- Deborah Boer

De notaris was zeer bereikbaar

7 februari 2024

Goed bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Joost van den Broek

Zeer bekwaam

26 januari 2024

Een werkelijke prof gevonden. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Gerardus Maas

Na opvragen offertes direct ontvangen

19 januari 2024

Snel de offertes gekregen en een passende notaris gevonden.

- Paulus van de Ven

Aanrader!

11 januari 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies.

- Ruud Mulder

Voortreffelijke keus

3 januari 2024

Was een prima keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Maurice Kramer

Direct de juiste pro gevonden

30 december 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak nodig had.

- Daniël Verhoeven

Aanvraag offertes aan te bevelen

22 december 2023

We kunnen notaris-kaart aanraden.

- Barbara Mol

Uitgelichte notarissen uit Pijnacker

Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V.

Blaak 31
3011 GA Rotterdam
Nederland

010 224 6224
http://www.loyensloeff.com/

NautaDutilh N.V.

Weena 800
3014 DA Rotterdam
Nederland

010 224 0000
http://www.nautadutilh.com/

Beurs Notarissen

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Nederland

010 316 3183
http://beursnotarissen.nl/