Notaris Herbaijum

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Herbaijum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Herbaijum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Herbaijum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Herbaijum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Herbaijum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herbaijum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Pietersbierum, Wijnaldum en Midlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Herbaijum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Herbaijum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Herbaijum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Herbaijum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Herbaijum vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Herbaijum? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er altijd voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Herbaijum. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als eerder.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Herbaijum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Herbaijum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Herbaijum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Herbaijum?

Het geschikte notariskantoor in Herbaijum sluit precies aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Herbaijum is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Herbaijum voor verschillende vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Herbaijum.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een specifiek specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid erom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Herbaijum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Herbaijum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Herbaijum te vinden dat bij je past.

Herbaijum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Herbaijum een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Tevens het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Herbaijum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is wel erg noodzakelijk als het noodzakelijk is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het ontbinden van een relatie. Je wil dan dat alles helder is verwoord, correct is beschreven en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Toch is het opheffen van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Herbaijum via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Herbaijum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Herbaijum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Herbaijum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Herbaijum

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Herbaijum stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Herbaijum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Herbaijum

Nu notarissen uit Herbaijum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Herbaijum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Herbaijum

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Herbaijum. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een woonhuis of wil je echt een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Herbaijum zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Herbaijum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Herbaijum vergelijken

Het is slim om diverse aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat erg belangrijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Herbaijum een bepaalde taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een consult. Door dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Herbaijum die je voor je hebt. Verder zul je direct kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Herbaijum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Herbaijum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Herbaijum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Herbaijum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Herbaijum

Goed begeleid van start tot einde proces

1 maart 2023

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Bastiaan Postma

Begrijpelijk overzicht van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

20 februari 2023

- Marieke van den Broek

Zijn prima bijgestaan in de procedure

15 februari 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Jacobus Verbeek

Gewoon prima!

12 februari 2023

Super geregeld! Super!

- Tamara de Lange

Uitstekende keuze

3 februari 2023

Was een prima keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Ingrid van de Berg

Voelt betrouwbaar

23 januari 2023

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Prettig!

- Linda Wolters

Ervaring met notaris was super

20 januari 2023

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Marinus Verbeek

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

14 januari 2023

Snelle en pragmatische reacties gedurende het traject. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Hanneke Jacobs

Goedkope notaris

2 januari 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, gegeven onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken naderhand.

- Anne Veenstra

Uitgelichte notarissen uit Herbaijum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/