Notaris Sexbierum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Sexbierum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Sexbierum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Sexbierum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Sexbierum gezocht?

Een notaris in Sexbierum vinden

Notaris Sexbierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sexbierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Herbaijum, Klooster Lidlum en Oosterbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sexbierum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Sexbierum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Sexbierum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Sexbierum vinden

Tevens al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Sexbierum? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het complex om de competente partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Sexbierum. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als eerder.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Sexbierum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Sexbierum te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Sexbierum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sexbierum?

Een goed notariskantoor in Sexbierum kan je exact helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Sexbierum is dat er een aantal notarissen werken die je verder kunnen helpen. Meestal heeft een notariskantoor in Sexbierum voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Sexbierum.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een bijzonder specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Sexbierum je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sexbierum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sexbierum te vinden dat bij je past.

Sexbierum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Sexbierum naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een huis of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Sexbierum bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus iedere keer dat deze aktes duidelijk en wettelijk zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woningen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Sexbierum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sexbierum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sexbierum.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Sexbierum

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Sexbierum dan is het belangrijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de manier om een handig notaris kantoor in Sexbierum te vinden? Je vraagt eenvoudig via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de aantrekkelijkste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Sexbierum via een secuur gespecificeerde offerte.

De prijzen van een notaris kantoor in Sexbierum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sexbierum

Nu notarissen uit Sexbierum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sexbierum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Sexbierum

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Sexbierum. Als de taak helder is, is het namelijk simpeler om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je wens alleen over het verkrijgen van advies? Of wil je misschien een overeenkomst laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Sexbierum zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sexbierum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sexbierum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Sexbierum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Daar helpen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Sexbierum aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoefte.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Sexbierum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op wanneer je in Sexbierum een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog besluiten om een andere optie te proberen, maar met onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sexbierum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sexbierum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sexbierum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sexbierum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sexbierum

Zijn super bijgestaan in de procedure

14 juli 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Simon Kuipers

Snel geregeld

7 juli 2024

Aanvraag verliep snel en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus content.

- Catharina Maas

Goed begeleid van start tot einde traject

3 juli 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Robin Scholten

Exact zoals verwacht

27 juni 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Antonius de Wit

Goedkoper uit dan ik dacht

20 juni 2024

Onkosten vielen een stuk minder hoog uit dan ik dacht.

- Jolanda van Beek

Prima!

15 juni 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht gevonden. De vragen die we hadden werden gauw en verhelderend beantwoord.

- Jacoba de Koning

Samenlevingscontract opgemaakt

3 juni 2024

In enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Janneke Verhoeven

De notaris was zeer bereikbaar

27 mei 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Joost Molenaar

Aanvraag offertes aan te bevelen

24 mei 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Ronald Hendriks

Uitgelichte notarissen uit Sexbierum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/