Notaris Oosterbierum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Oosterbierum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Oosterbierum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oosterbierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Oosterbierum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Oosterbierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterbierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Firdgum, Klooster Lidlum en Sexbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oosterbierum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Oosterbierum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Oosterbierum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Oosterbierum kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Oosterbierum vinden

Wil je een geschikte notaris in Oosterbierum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een kundige notaris. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Oosterbierum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Oosterbierum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Oosterbierum meestal alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Oosterbierum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Oosterbierum te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Oosterbierum een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Oosterbierum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oosterbierum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oosterbierum?

Het goede notariskantoor in Oosterbierum sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Oosterbierum is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Vaak heeft een notariskantoor in Oosterbierum voor verschillende disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Oosterbierum.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een speciaal specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Oosterbierum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oosterbierum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oosterbierum te vinden dat bij je past.

Oosterbierum notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Oosterbierum notarispraktijk, je zal nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Hier kan men denken aan als voorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. De notaris in Oosterbierum weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Ook zal je vanwege de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Oosterbierum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oosterbierum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oosterbierum.

Notaris kosten Oosterbierum

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Oosterbierum dan is het slim om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de manier om een behendig notaris kantoor in Oosterbierum te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De onkosten van een notaris kantoor in Oosterbierum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De prijzen van een notaris kantoor in Oosterbierum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oosterbierum

Nu notarissen uit Oosterbierum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oosterbierum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Oosterbierum

Er zijn diverse aanleidingen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Oosterbierum kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Oosterbierum is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Oosterbierum die net begonnen is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Oosterbierum die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Oosterbierum te zoeken is door allerlei offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oosterbierum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oosterbierum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Oosterbierum notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Gelukkig! Hier kunnen wij je namelijk ideaal bij helpen! Ons netwerk is immers flink groot waardoor ook in Oosterbierum een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door sommige partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Oosterbierum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Oosterbierum een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een andere optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oosterbierum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oosterbierum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oosterbierum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oosterbierum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oosterbierum

De notaris was zeer bereikbaar

27 september 2023

Top bereikbare notaris gekregen, zeer content.

- Diana Peters

Prima geregeld.

22 september 2023

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Erwin van der Horst

Een professional die weet waar hij het over heeft

14 september 2023

Direct de passende man ontdekt. Bedankt!

- Anna Hermans

Erfenis netjes verdeeld

10 september 2023

Door de notaris zijn we door een lastige periode heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Michael de Vos

Oprecht een vakvrouw

31 augustus 2023

Onze notaris had onmiskenbaar kennis van zaken. Zeer fijn!

- Marleen Postma

Vertrouwde partner

27 augustus 2023

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Fijn!

- Marleen Wolters

Minder duur dan verwacht

14 augustus 2023

Was achteraf een hoop voordeliger uit dan dat ik had gedacht.

- Bastiaan van den Heuvel

Betrouwbare notaris gevonden

8 augustus 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Elizabeth van der Meulen

Aanvraag offertes aan te bevelen

24 juli 2023

Uit eigen ondervinding bevelen wij notaris-kaart en daarom de offerte aanvraag aan.

- Robert van Wijk

Uitgelichte notarissen uit Oosterbierum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/