Notaris Opende

Wil jij een top notaris uit Opende die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Opende verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Opende – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Opende gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Opende
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opende, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Marum, De Wilp en Noordwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Opende

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Opende kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Opende. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Opende kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Opende vinden

Wil je een deskundige notaris in Opende vinden? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een handige notaris in Opende voor je opdracht. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Opende in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Opende niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Opende in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Opende te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Opende een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar tevens als je een bedrijf wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Opende om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Opende

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Opende?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Opende kan je nauwkeurig helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Opende is dat er meerdere notarissen werken die je ook kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Opende voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Opende.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een specifiek specialisatie brengen. Evengoed zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Opende je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Opende?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Opende te vinden dat bij je past.

Opende notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Opende naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een huis of bedrijfspand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Opende weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een extreem zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Opende notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Opende?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Opende.

Kosten notaris Opende

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Opende dan is het van belang om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat geschikte notaris kantoor in Opende? Je vraagt simpel via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de beste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Opende dankzij een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Opende op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Opende

Nu notarissen uit Opende vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Opende vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Opende

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Opende. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Is het alleen maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het kopen van een huis of wil je echt een akte op laten stellen? Door daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Opende een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Opende op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Opende vergelijken

Het is simpelweg een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat heel van belang is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Opende iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Vanuit dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Opende voor jou kan betekenen. Tevens zul je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Opende

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Opende en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Opende

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Opende terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Opende

Geen zorgen gehad

23 mei 2024

De erfenis geregeld krijgen is al naar en langdradig genoeg. De notaris die we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, erg prettig.

- Miranda Koning

We zijn persoonlijk begeleid

13 mei 2024

Iedere stap werd kritisch onderbouwd . Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Marleen de Lange

Eenvoudigweg top!

11 mei 2024

Boven verwachting! Top!

- Danny Hermans

Kennis van zaken

4 mei 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Willem van der Linden

Zoals verwacht

27 april 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Nicolaas Bos

Moment voor actie

19 april 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Robert Schouten

Begrijpelijk totaalbeeld van de kosten ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

8 april 2024

- Michel Gerritsen

Goed werk gekregen

1 april 2024

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niks is minder waar.
Naast het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer aangenaam.

- Evelien van de Pol

Prima!

28 maart 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we rap antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De verzoeken die we hadden werden vlug en verhelderend beantwoord.

- Björn Koster

Uitgelichte notarissen uit Opende

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/

Mw Notariaat

Het Steen 13
9861 BA Grootegast
Nederland

0594 612 033
http://www.mwnotariaat.nl/