Notaris Noordwijk

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Noordwijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Noordwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Noordwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Noordwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Noordwijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Grootegast, Doezum en Kornhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Noordwijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Noordwijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Noordwijk vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Noordwijk vinden

Ben je op zoek naar een geschikte notaris in Noordwijk? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je namelijk gemakkelijk bij notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je binnen enkele momenten een verstandige notaris in Noordwijk voor jouw klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Noordwijk in te huren. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Noordwijk regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Noordwijk te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Noordwijk te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Noordwijk een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Echter tevens indien je een handelsbedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Noordwijk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Noordwijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Noordwijk?

Een competent notariskantoor in Noordwijk kan je nauwkeurig helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Noordwijk is dat er verschillende notarissen werken die je verder kunnen helpen. Vaak heeft een notariskantoor in Noordwijk voor verschillende specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Noordwijk.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Noordwijk je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Noordwijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Noordwijk te vinden dat bij je past.

Noordwijk notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Noordwijk een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Noordwijk naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. Doorgaans is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. Je wil daarbij dat alles helder is verwoord, degelijk is beschreven en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Noordwijk via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Noordwijk je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Noordwijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Noordwijk.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Noordwijk

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Noordwijk dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat goede notaris kantoor in Noordwijk? Je vraagt simpel via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de beste keuze. De kosten van een notaris kantoor in Noordwijk worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Noordwijk op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Noordwijk

Nu notarissen uit Noordwijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Noordwijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Noordwijk

De prijzen voor een notarispraktijk in Noordwijk kunnen best uiteen lopen om allemaal oorzaken. Er bestaat over en weer best wat onderscheid tussen de diverse notarispraktijken in Noordwijk. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Noordwijk die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder dan een notarispraktijk in Noordwijk die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je situatie. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Noordwijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Noordwijk vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Noordwijk notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Daar assisteren we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Noordwijk aan een notarispraktijk koppelen die past bij je wensen.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Noordwijk gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Noordwijk een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Noordwijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Noordwijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Noordwijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Noordwijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Noordwijk

Snel en juiste notaris gevonden

19 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Kevin Scholten

Immer bereikbaar voor vragen

18 mei 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, zeer content.

- Joyce de Haan

Betrouwbare notaris gevonden

5 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Joyce Huisman

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was essentieel.

28 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Charlotte Smit

Betrouwbare partij

23 april 2024

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Super!

- Marijke Dekker

Ervaring met notariskantoor was super

19 april 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Ivo Schipper

Duidelijke gang van zaken

8 april 2024

Duidelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Petra van Leeuwen

Samenlevingscontract overeengekomen

3 april 2024

In minder dan een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Formidabel!

- Thomas Vink

Goede afwikkeling testament!

27 maart 2024

Ik was angstig dat het erg ingewikkeld zou worden en hoofdzakelijk: duur. Niets is minder waar.
Natuurlijk betaal je dan het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer fijn.

- Roel Vink

Uitgelichte notarissen uit Noordwijk

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/

Mw Notariaat

Het Steen 13
9861 BA Grootegast
Nederland

0594 612 033
http://www.mwnotariaat.nl/